Fanii au dat verdictul: Rihanna e gravidă! Ce le-a răspuns artista

 Oana Pantazi
.

Rihanna a fost dintotdeauna în vizorul publicului atât datorită muzicii sale, cât și, din păcate, din cauza greutății sale fluctuante. La premiile Grammy, care au avut loc recent, concluzia unanimă a fost: Rihanna e gravidă! Iată ce le-a răspuns artista răutăcioșilor care au atacat-o!

 

Rihanna cântând „Wild Thoughts” la Premiile Grammy 2018

 

Rihanna este cunoscută drept o artistă nonconformistă, așadar aprițiile sale în ținute îndrăznețe sau excentrice nu mai miră pe nimeni. Din păcate, mult mai comentate decât outfiturile sale ieșite din comun ori prestația muzicală – care, de altfel, este una de excepție – sunt kilogramele în plus ale cântăreței, care pleacă și vin cu regularitate.

 

La ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, după ce a cântat, artista a fost atacată din toate părțile, formele sale rubiconde făcându-i pe cei mai mulți să conchidă că, de data asta, trebuie să fie însărcinată. Nu este nici prima și nici ultima oară când Rihanna este bănuită de o sarcină secretă sau atacată că s-a îngrășat peste măsură, însă artistei puțin îi pasă de comentariile răuvoitorilor.

Imaginea care i-a făcut pe fani să concluzioneze că Rihanna e gravidă.

Recent, Rihanna se confesa publicației The Cut: „Într-adevăr, am plăcerea de a avea o greutate fluctuantă', recunoscând că s-a confruntat nu o dată cu probleme de acest gen. De altfel, după ce, de-a lungul anului trecut, artista, care pare să-și fi acceptat condiția, a trecut prin mai multe perioade de „expandare”, s-a ales cu o poreclă deloc flatantă – „Thickanna” (n. red. – thick înseamnă gras, voluminos). Din păcate, fotografiile din noaptea Premiilor Grammy dovedesc spusele vedetei în totalitate.

Un alt moment în care Rihanna a depășit limita, după părerea fanilor…

Ce a avut de zis Rihanna despre aceste speculații? Vedeta s-a amuzat copios. În acest moment, tot ce poate face Rihanna este să râdă despre toate aceste zvonuri despre sarcină și, evident, să le ignore. Nu este însărcinată și nici nu are de gând să rămână însărcinată, cel puțin nu în acest moment, a spus o sursă pentru Hollywood Life.

 


Și într-adevăr, conform proverbului câinii latră caravana trece', Rihanna își vede de cariera și de iubitul ei, miliardarul Hassan Hameel, căruia, se știe, îi plac rotunjimile vedetei.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton