Gheboasă a cerut să plece de la Survivor România 2023. Daniel Pavel, după ce Faimosul a părăsit Consiliul: „Nu e un comportament pe care să-l apreciem”

 Ifrim Georgiana
.

Gheboasă a cerut să plece de la Survivor România 2023. În ultima ediție a emisiunii, artistul, Maria Constantin și DOC au fost concurenții propuși spre eliminare, după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate în fața Războinicilor. După aflarea voturilor, Gheboasă a răbufnit și a părăsit platoul de filmare, susținând că nu-și mai dorește să stea nicio zi în Republica Dominicană. Iată cum a reacționat Daniel Pavel, prezentatorul reality show-ului, la gestul neașteptat al artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheboasă a cerut să plece de la Survivor România 2023. După ce a aflat că se află printre concurenții propuși spre eliminare, Gheboasă le-a transmis telespectatorilor să nu-l voteze, căci își dorește să părăsească competiția. În ediția de pe 11 ianurie, s-au aflat voturile celor de acasă, iar Maria Constantin a fost cea eliminată de la Survivor România 2023. La auzul acestei vești, artistul de trap a răbufnit la consiliu și a părăsit platoul de filmare. Gestul acestuia nu a fost văzut cu ochi buni de Daniel Pavel, care a ținut să sublinieze că acest comportament nu poate fi tolerat în cadrul emisiunii.

gheb10gheb10

Intrat în cursa pentru eliminare, artistul de trap susținea că își dorește să obțină cât mai puține voturi din partea publicului, motivând că dorul de casă este prea mare. Ei bine, se pare că acesta s-a aflat printre favoriții telespectatorilor, așa că Maria Constantin a fost cea care a părăsit competiția. La aflarea acestei vești, concurentul a avut o reacție cu totul neașteptată.

Citește și: Iubita lui Gheboasă, după ce concurentul și-a cerut eliminarea de la Survivor 2023:„Mi-ar fi greu îi spun să stea acolo'

Citește și: Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Faimosul și-a cerut eliminarea de dorul Luizei Maria:„Vreau să-i dăruiesc un copil'

Citește și: Maria Constantin a fost eliminată de la Survivor 2023:”Ceea ce nu știu oamenii de acasă e…”

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns la medic după ce a făcut alergie la un produs cosmetic:”Trebuie să stau nemachiată câteva zile”

Gheboasă a cerut să plece de la Survivor România 2023

După eliminarea Mariei Constantin, artistul de trap a răbufnit și a ținut să-i adreseze câteva cuvinte lui Daniel Pavel. Acesta s-a arătat nemulțumit de voturile finale, mai ales că, la testimonialele anterioare, declara că își dorește să plece acasă.

„Domnu Dan, pot să zic ceva? Dacă Maria Constantin în momentul de față pleacă acasă, eu de bunăvoie și nesilit de nimeni părăsesc această emisiune', s-a adresat Faimosul către prezentatorul emisiunii.

Imediat după, concurentul și-a scos bandana scos bandana roșie și a părăsit platoul de filmare, spre mirarea concurenților, dar și a prezentatorului.

Gheboasă: „A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici'

După ce a părăsit emisiunea, Gheboasă a decis să se întoarcă la locul lui, și-a pus bandana și le-a adresat un mesaj celor de acasă. Concurentul a susținut că își dorește să părăsească emisiunea cu demnitate, mai ales că a avut parte multă susținere din partea telespectatorilor care l-au votat.

„Vreau să vă zic că îmi pare rău, îmi respect foarte mult publicul, știu că fanii mă iubesc și de aceea m-au votat, doar că această emisiune nu e pentru mine. Îmi pare rău să vă spun asta. Dacă plec de aici vreau să plec cu demnitate. Acasă e un moment pentru mine în care sunt pe val, acasă am multe, multe planuri pe care nu le pot îndeplini deoarece mă aflu aici.

A fost o greșeală să decid că trebuie să vin aici când am fost multe treburi și îmi e foarte dor de familia mea, de soție mea în primul rând, și vreau să vă zic că vreau să părăsesc această emisiune. Îmi pare rău, vreau să părăsesc această emisiune. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, acesta a fost drumul meu în Survivor, vă iubesc pe toți', a spus Gheboasă.

Cum a reacționat Daniel Pavel

După ce artistul a susținut că are multe proiecte în desfășurare, Daniel Pavel i-a cerut acestuia să părăsească emisiunea. Mai mult, prezentatorul reality show-ului le-a atras atenția celorlalți concurenți că un astfel de comportament nu poate fi tolerat în cadrul competiției.

„Ceea ce am văzut, nu e un comportament pe care noi, la «Survivor», să-l apreciem. Nu uitați niciodată că cei de acasă sunt suverani. Maria, tu ai obținut cele mai puține voturi, deci și tu vei părăsi concursul, a încheiat prezentatorul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton