Cine este Pufeh de la America Express. Lucrează cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

 Dumitrache Laura
.

Cine este Pufeh de la America Express. Pe 15 ianuarie are loc lansarea noului sezon al emisiunii America Express, iar printre participanți se află și Pufeh, care face echipă cu Bruja. Cele 9 echipe se vor aventura în Guatemala, Mexic și Columbia. Iată cine este Pufeh de la America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Am aflat cine este Pufeh de la America Express. Pufeh a acceptat marea provocare de a pleca în aventura vieții sale. Acesta face echipă cu Bruja, iar împreună vor merge pe Drumul Aurului, unde vor avea parte de momente inedite.

pufehpufeh

Pufeh și Bruja au acceptat provocarea de a pleca în noul sezon al reality show-ului Asia Express, care acum se numește America Express. Telespectatorii sunt nerăbdători să urmărească noul sezon care va începe peste câteva zile, la Antena 1.

Citește și: Cine este Ovidiu Buta de la America Express.A lucrat cu rapperul Kanye West și prezintă o emisiune alături de Iulia Albu

Citește și:Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express:'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

Citește și:Primele imagini de la America Express.Când începe emisiunea prezentată de Irina Fodor

Citește și:Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind:„Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat'

Pufeh – Viață personală

Cine este Pufeh de la America Express. Pufeh, concurentul de la America Express, s-a născut în 1994 și are 28 de ani. Acesta are o înălțime de 1.65 și o greutate de 80 de kilograme, potrivit stiridirecte.ro. Pufeh formează o echipă cu Bruja, în noul sezon al emisiunii. Are părul blond și ochii albaștri.

Pufeh – Carieră

Cine este Pufeh de la America Express. Pufeh este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. Acesta are aproximativ 19 mii de urmăritori pe Instagram. Pufeh este expert în beauty și știe toate produsele cosmetice, fiind cunoscut ca fiind mâna dreaptă a Alinei Ceușan și Carmen Grebenișan. Cei trei administrează împreună costume de baie pentru fete, branduri de haine, dar și cosmetice.

Fiind specializat în make-up, multe fete i-au cerut sfaturi despre machiaj sau chiar să le ajute să facă impreună videoclipuri pe rețelele de socializare. Pufeh postează deseori în mediul online, iar imaginile sale pe Instagram arată că acestuia îi place foarte mult să călătorească.

Pufeh face echipă cu Bruja la America Express

Pufeh și Bruja vor avea parte de experiențe inedite la America Express. Deși nu sunt obișnuiți cu astfel de aventuri, influencer-ul și prietena sa sunt hotărâți să facă față provocărilor din Mexic, Guatemala și Columbia.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre Ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță. Superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-a împins să acceptăm provocarea America Express ', a declarat Pufeh.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton