Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei. Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

 Ifrim Georgiana
.

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei. Duminică, 2 octombrie, sora lui Culiță Sterp și alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, și-au unit destinele în fața legii și în fața lui Dumnezeu. Pe rețelele de socializare, au apărut mai multe imagini de la marele eveniment. Geta a fost vizibil emoționată și a plâns când a părăsit casa părintească, dar și în timpul petrecerii. Iată ce moment a emoționat-o pe sora lui Culiță Sterp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei. La mijlocul lunii septembrie, pe canalul său de Youtube, Iancu Sterp a anunțat căsătoria surorii sale. Sebastian și soția sa sunt împreună de 4 ani și nu se sfiesc să-și facă declarații romantice pe rețelele de socializare. Evenimentul a avut loc în urmă cu o zi, nașii de cununie fiind chiar Ileana Sterp și soțul ei. În timpul petrecerii, mireasa a fost surprinsă plângând, vizibil emoționată de momentul la care a asistat.

geta-1geta-1

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp.A canditat pentru funcția de consilier local

Citește și: Geta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:”Am dat 21.000 de euro pe ea”

Citește și: Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a.Prima fotografie cu piatra funerară

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei

După ce a dansat cu fratele ei, Culiță, Geta Sterp a asistat la un recital emoționant, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi. Mireasa a plând și atunci când a părăsit casa părintească, imaginile fiind postate pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a ținut să cânte o melodie specială pentru sora lui și i-a dedicat un mesaj pe contul său de Instagram: „Casă de piatră, frumusețea noastră! Nu îmi găsesc cuvintele acum, dar revin'.

În cel mai important moment din viața sa, Geta i-a avut alături pe membrii familiei sale, dar și alte persoane dragi din viața sa. Se pare că Iancu a venit la nuntă însoțit de de actuala sa parteneră, Denisa.

Culiță Sterp a aruncat cu bani la nunta surorii sale

Într-un alt videoclip postat pe rețelele de socializare, Iancu Sterp este surprins în timp ce oferă bani tuturor lăutarilor care au cântat la ziua surorii sale. Acesta a purtat un costum negru și a fost însoțit de actuala sa parteneră, împreună cu care mama acestuia s-a filmat.

La rândul ei, mama Geta a postat un videoclip în care este surprinsă alături de mireasă și de ceilalți nuntași. Aceasta a făcut mai multe dedicații, între care și una fostului ei soț, de care este divorțată de câțiva ani.

Până în prezent, mezina familiei Sterp a locuit cu mama sa. Cu câteva zile înainte de nuntă, aceasta a anunțat că nu va mai face parte din afacerea familiei, urmând să aleagă un alt drum alături de soțul ei.

Bianca Comănici a fost prezentă la nuntă

La rândul ei, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei, a fost prezentă la cel mai important eveniment din viața Getei Sterp. Aceasta are o relație apropiată cu familia miresei și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Aceasta a susținut că că a participat la cea mai emoționantă și mai frumoasă ceremonie de până acum. În ceea ce privește ținuta, bruneta a optat pentru o rochie elegantă, într-o nuanță de verde.

„Un moment deosebit… Am rămas marcată de cât de frumos este acest moment… Casă de piatră!', a mai scris Bianca Comănici pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton