Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să-i poarte numele, după divorț

 Miniosu Alexandra
.

Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să-i poarte numele, după divorț. Informația a apărut în presă la scurt timp după bătaia dintre impresară și antrenor, incident ce a avut loc în urmă cu câteva zile, chiar în plină stradă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să-i poarte numele, după divorț, scrie digisport.ro. Procesul dintre cei doi se află în plină derulare, după o despărțire controversată. După ce s-au bătut în plină stradă, în presa românească a ieșit la iveală o informație neașteptată.

anamaria-prodan-34anamaria-prodan-34

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui incident extrem de neplăcut. Impresara și antrenorul s-au bătut în plină stradă, iar imaginile au devenit imediat virale pe Internet. Dacă după scandalul monstru mulți credeau că între ei s-a așternut liniștea, situația nu ar fi deloc așa.

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe.Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Citește și: Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe:”Nu se poate dragoste cu forța”

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:”Am dat 21.000 de euro pe ea”

Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să-i poarte numele, după divorț

Conform sursei citate, în dosarul de divorț, depus de la început la tribunal, Reghe ar fi cerut ca încă soția lui, Anamaria Prodan, să nu-i mai poarte numele. Astfel, impresara ar trebui să revină la numele ei de familie, trecut în buletin înainte de a se căsători cu Laurențiu Reghecampf.

Spre surprinderea multora, nu ar fi vorba despre numele Prodan, după cum susține impresara, ci Dumitrescu. Acest nume e rezultat din prima căsnicie a Anamariei Prodan cu tatăl fiicelor sale, Tiberiu Dumitrescu. Și cele două fete, Sarah și Rebecca, poartă, de altfel, numele Dumitrescu.

Astfel, ar fi posibil ca, după încheierea divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan, pe care o cheamă și Ionela, să se numească Anamaria Dumitrescu. Aceasta ar putea însă să facă ulterior demersuri, dacă va vrea să-și schimbe numele de familie în Prodan. Aceeași sursă mai scrie că Legea îi permite impresarei să facă asta, mai ales dacă demonstrează că noul nume este notoriu.

Ce nu știu mulți este că, în actul de identitate, impresara nu a fost niciodată 'Prodan'. Primul nume din buletin a fost 'Tănase, tatăl vedetei purtând numele de Traian Tănase.

Ce decizie finală s-a luat în cazul lui Reghe, după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan

După bătaia de la reședința familiei Prodan-Reghecampf de la Snagov, Poliția Snagov a declanșat o anchetă. Reghe, care lucrează ca antrenor în Azerbaijan, la Neftchi Baku, a mers acolo pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut și ca Bebeto, însă ar fi fost întâmpinat de impresară.

La scurt timp, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a ajuns la violență fizică, ajungând apoi la secția de Poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție, în urma incidentului șocant.

După ce l-a botezat pe fiul său cel mic, Liam, Reghe s-a întors în Azerbaijan. Antrenor, care are contract cu echipa Nefchi Baku până în vara lui 2024, s-a aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu la naționala României.

Cât despre presa din Azerbaijan, jurnaliștii ar fi transmis că șefii lui Neftchi Baku a hotărât ca Reghe să continue la clubul de fotbal și să facă abstracție de incidentul recent dintre antrenor și Anamaria Prodan. De asemenea, Laurențiu Reghecampf ar fi asigurat conducerea că nu va pleca de la echipă.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.

În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani.

Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România', conform sportinfo.az.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton