Gestul făcut de un român pentru o refugiată din Ucraina, mamă a patru copii: "Am început să plâng..."

 Raiciu Adriana
.

Situația este din ce în ce mai tensionată în Ucraina. Mii de oameni au plecat din calea războiului, cu gândul că nu vor mai găsi nimic când se vor întoarce acasă. Românii s-au implicat activ în ajutarea regufiaților, iar gestul făcut acum de un bărbat a lăsat pe toată lumea fără cuvinte. O ucraineancă, mamă a patru copii, a povestit cum s-a oprit un om la ea, într-o benzinărie din România, și i-a oferit o sumă de bani. Iată întreaga povestire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mii de refugiați au ajuns în România și în alte țări din Europa, după ce Vladimir Putin a atacat Ucraina. Românii s-au mobilizat imediat și au început să strângă mâncare, dar și diferite produse de igienă pentru refugiați. Micuții au fost întâmpinați cu jucării și cu lucruri care să le mai aducă zâmbetul pe buze. O femeie din Ucraina, mama a patru copii, a avut parte și ea de un moment extrem de emoționant în țara noastră.

Russian President Vladimir PutinRussian President Vladimir Putin

În timp ce se afla la o benzinărie, un bărbat s-a îndreptat către ea și i-a dat o sumă de bani în mână, dar și i-a transmis și un mesaj. Acele cuvinte au impresionat-o până la lacrimi pe femeia, așa că a împărtășit întreaga poveste cu oamenii din mediul online.

Citește și: Rusia a dat ultimatum Ucrainei să predea Mariupolul asediat, invocând „catastrofa umanitară teribilă’:„Nu mai există urmă de civilizație’

Citește și: Joe Biden a anunțat că SUA interzice importurile de petrol și gaze din Rusia:„Lucrăm cu Europa pentru a reduce dependența de energia rusească

Citește și: Cum se descurcă Andreea Ibacka și Cabral cu creșterea celor doi copii:„De trei luni jumătate nu dormim’

Citește și: De ce au vrut părinții lui Cătălin Botezatu să îl dezmoștenească:„A fost un haos în familia mea

Gestul făcut de un român pentru o refugiată din Ucraina, mama a patru copii

Mama a patru copii a fugit din calea războiului din Ucraina. Femeia a oprit la o benzinărie din Moieciu pentru a face un plin la mașină, întrucât se afla în tranzit în România, moment în care un bărbat de aproximativ 65 de ani a început să comunice cu ea.

A întrebat-o dacă este din Ucraina, iar la un moment dat a scos o bancnota de 100 de lei din buzunar și i-a dat-o mamei. Cu ochii în lacrimi, a refuzat banii, însă românul și-a deschis portofelul și i-a mai dat încă 100 de lei. Într-un final, femeia a acceptat banii și a rămas impresionată de gestul bărbatului.

„Acești bani mi i-a dat un bărbat de 60-65 de ani la o benzinărie, când mă întorceam la mașină după ce am plătit pentru un rezervor plin. Și-a șters parbrizul și m-a întrebat: Ucraina? (in limba română). Am răspuns: Ucraina. Probabil că mă aștepta când a văzut plăcuțele de înmatriculare ucrainene. Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei. Și spune: Slavă Ucrainei!

Am început să plâng. Am refuzat să iau banii, pentru că și el avea o mașină veche. Dar și-a deschis portofelul și mi-a mai dat încă 100 de lei! Mi-a apus: Ai nevoie de ei! Glorie Ucrainei! M-am înecat cu lacrimi. La urma urmei, nici nu știe că încă 4 copii mă așteptau acasă. Și bine că nu i-am spus, altfel și-ar fi golit portofelul.

Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă vreodată, într-un fel acest bărbat ajunge să îmi citească postarea – Să știi că ai ajutat mama a 4 copii. M-am urcat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile, ca să pot pleca și nu puteam înțelege! Cum așa!!! Lumea întreagă ne susține, ne ajută! Ne oferă gratuit locuință, mâncare, haine, bani! Iar vecinii noștri din Rusia ne omoară! Realitatea îmi face părul să se ridice… Deci asta vreau să spun!

Mulțumiri!!!! Mulțumesc tuturor! Celor care m-au adăpostit cu copii! Celor care ne ajută în toate! Prietenilor care trimit bani ca să avem cum să trăim!', a scris femeia pe Facebook.

sursă foto- Pixabay, Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton