Cu cine a fost logodită Alina Kabaeva, înainte de a deveni iubita lui Vladimir Putin: „Întotdeauna am avut un sentiment negativ”

 Martin Lorena
.

Cu cine a fost logodită Alina Kabaeva, înainte de a deveni iubita lui Vladimir Putin. Viața personală a lui Vladimir Putin nu a fost niciodată atât de discutată precum în prezent. După ce a ordonat ca trupele rusești să atace Ucraina, tot mai multe persoane au fost interesate de secretele acestuia. S-a aflat că el ar avea o relație cu Alina Kabaeva, o cunoscută gimnastă din Rusia. Iată cu cine s-a iubit aceasta înainte de a deveni iubita președintelui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu cine a fost logodită Alina Kabaeva, înainte de a deveni iubita lui Vladimir Putin. Foarte puțină lume știe detalii din viața personală a iubitei lui Vladimir Putin. În Rusia, acest subiect nu este abordat, după un episod în care un ziar a fost închis deoarece a scris despre viața privată a președintelui. Acum, după ce acesta a acaparat presa internațională, au ieșit la iveală mai multe lucruri din viața gimnastei.

Alina-Kabaeva-1Alina-Kabaeva-1

Recent, s-a aflat atât cu cine a fost logodită înainte de a deveni „Prima Amantă a Rusiei' sau „Prima Doamnă Secretar', după cum au poreclit-o cei din presă. De-a lungul anilor, gimnasta a negat că ar avea o relație cu Vladimir Putin.

Citește și: Unde s-ar ascunde Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin: „Într-o cabană privată și foarte sigură…'

Citește și: De ce a stat Vladimir Putin atât de aproape de stewardese, iar față de partenerii de discuții păstrează o distanţă uriașă

Citește și: Irina Deleanu, adevărul despre presupusa relație amoroasă cu Ion Țiriac: „Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?'

Citește și: Cine este și cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Are 18 ani și locuiește la Monaco, într-un lux suprem!

Cu cine a fost logodită Alina Kabaeva, înainte de a deveni iubita lui Vladimir Putin

Cu cine a fost logodită Alina Kabaeva, înainte de a deveni iubita lui Vladimir Putin. Viața personală a Alinei a fost mult timp ținută secret. Acesta a fost logodită în trecut cu un polițist, David Museliani. Cei doi au pus capăt poveștii de iubire în anul 2005, iar nimeni nu știe motivul. În 2007, au început să circule zvonuri conform cărora, ea și președintele Rusiei ar avea o relație. În 2008, Ziarul Moskovsky Korrespondent a făcut un material în care a dezbătut acest subiect, spunând că Putin ar vrea să divorțeze de soția sa și să se căsătorească cu tânăra gimnastă. La scurt timp, publicația a fost închisă, iar de atunci nu s-a mai scris deloc despre presupusa idilă.

Cu toate acstea, în 2016 Vladimir Putin și-a finalizat divorțul. În aceeași perioadă, rusoaica a fost văzută purtând un inel pe degetul inelar, de la mâna stângă. De fiecare dată când a fost întrebată de bijuterie, Alina Kabaeva a evitat să răspundă. Pe de altă parte, președintele Rusiei a avut un răspuns ferm cu privire la acest subiect.

„Întotdeauna am avut un sentiment negativ despre oamenii care își vâră nasul și fanteziile erotice în viața altor oameni', a spus el.

Irina Deleanu o cunoaște pe gimnastă

Irina Deleanu a vorbit recent despre Alina Kabaeva. Se pare că cele două se cunosc din turneele de gimnastică. Românca a spus despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin că ar avea tot ce îi trebuie pentru a fi pe podium!

„Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

După ce ne-am retras din gimnastică, ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton