George Michael a câştigat milioane de lire, deşi a fost la dezintoxicare

 Florentina Liutic
.

Absent în ultima perioadă din cauza problemelor de sănătate, George Michael a continuat să facă bani, în 2014 artistul câştigând nu mai puţin de 4.1 milioane de lire sterline, aproximativ 5,5 milioane de euro.

 

george michael

 

Conturile artistului au fost umplute datorită companiei pe care o deţine, Nobby’s Hobbies Holdings Ltd, iar veniturile provin din vânzarea albumelor lansate de-a lungul timpului de cântăreţ.

 

„E incredibil că face în continuare milioane, deşi nu munceşte. Ştim că vrea să revină anul viitor pentru că se împlinesc 30 de ani de la despărţirea de trupa Wham! şi de începutul carierei lui solo. Prioritatea absolută pentru el şi staff-ul său în momentul de faţă este sănătatea sa, el nefiind presat să muncească pentru moment', a declarat o sursă pentru The Sun.

 

George Michael s-ar fi tratat în Elveţia pentru dependenţa sa de canabis, după ce ajunsese să fumeze până la 25 de joint-uri pe zi. Clinica despre care purtătorul său de cuvânt spunea că a fost doar vizitată de artist este specializată pe tratarea dependenţei de droguri şi alcool, sex şi jocuri de noroc, a tulburărilor alimentare, depresiei sau tulburărilor de personalitate.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton