Ştefan Bănică – În turneu prin ţară cu „Gură, taci!”

 Florentina Liutic
.

Dupa ce a lansat de curând single-ul şi videoclipul „Gură, taci!', Ştefan Bănică se pregăteşte să plece în turneu prin întreaga ţară.

 

afis turneu S.Banica- Gura taci1

 

„Totul a pornit de la o gluma pe care o faceam cu un amic de-al meu si ziceam: daca m-as porni eu sa spun ce stiu …, dar mai bine: gura, taci! De la o joaca a devenit un cantec in toata regula. Tu ii vorbesti inimii, ii spui ce simti, dar mintea iti ordona gura, taci!', lucru care ni se intampla tuturor in viata de zi cu zi. Gura, taci!' poate avea foarte multe sensuri, mai ales in contextul actual politic, social, monden…

 

Piesa e vesela, plina de ritm si energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmari din ultimii ani, ne-am distrat toti. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor mei din teatru, film, muzica, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper sa va placa noul meu cantec! Daca nu, gura, taci!', a declarat Stefan Banica.

 

Numit tot „Gură, taci!', turneul naţional va cuprinde 9 oraşe:

 

Galati  – 29 oct, Casa de Cultura a Sindicatelor

Constanta – 30 oct, Casa de Cultura a Sindicatelor

Timisoara – 11 nov, Filarmonica Banatul'

Craiova – 12 nov, Sala Sporturilor

Brasov – 17 nov, Sala Patria

Bacau – 18 nov, Teatrul de Vara Radu Beligan'

Iasi – 19 nov, Sala Sporturilor

Suceava – 20 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor

Ploiesti – 21 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor

 

Toate concertele vor incepe la ora 19:30, iar biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton