Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit? Gestul care i-a dat de gol

 Sutiu Theodora
.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut anul trecut, pe platourile de filmare ale emisiuni Ferma, de la ProTV, și s-au îndrăgostit. După multe luni în care toată lumea a crezut despre ei că sunt cuplul perfect, primele indicii despre depărțirea celor doi au început să apară pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste. Actorul și-a refăcut viața după divorțul de Andreea Bălan și toată lumea credea că relația merge excelent. Un detaliu, însă, a atras atenția tuturor.

George-Burcea-Viviana-Sposub-despartire4George-Burcea-Viviana-Sposub-despartire4

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit?

Se pare că Viviana a șters toate imaginile cu George de pe Instagram, detaliu observat chiar de o admiratoare a cuplului. „Pozele împreună cu George au dispărut.. ☹️', a scris o urmăritoare. Mai mult decât atât, Viviana nu-l mai urmărește pe actor pe Instagram. Tododată, trebuie precizat că actorul nu a făcut și el, la rândul lui, acest gest.

Aceasta informație surprinzătoare vine după ce, în urmă cu doar două săptămâni, George comenta la una dintre imaginile postate de Viviana pe Instagram: „Ești ceaaaaaa mai frumoasă de pe fața Pământului. Știi asta? 😏😏❤️😍', iar Viviana a răspuns cu: „Te iubesc!!!'.

Precizăm că până la momentul publicării acestei știri, niciunul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere pe marginea acestui subiect.

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo.Cum s-au pozat cei trei

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat”

Citește și: De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu de la Survivor și iubita lui:„Țin în continuare la ea'

Citește și: Dorian Popa a ajuns de urgență, la spital:„Am făcut-o lată…'

Viana Sposub, despre prima noapte de dragoste cu George Burcea

După terminarea filmărilor pentru „Ferma’, Viviana Sposub spunea că ea și George Burcea au mai ieșit la câteva întâlniri și au încercat să își mai acorde timp și răbdare unul altuia. Mai exact, prima noapte de dragoste dintre ei nu a avut loc imediat ce s-au întors de la „Ferma’.

Noi credem că a avut un impact mișto asupra noastră, ne-am cunoscut mai profund (…) Nu a fost așa dintr-o dată, am mai ieșit la întâlniri. Noi când am ajuns acasă, nu am trecut direct la fapte. Ne-am plimbat în Cișmigiu, cu barca, am mâncat mici. Abia apoi s-a întâmplat și a fost foarte fain și aia a fost’, a mărturisit Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea, în urmă cu mai puțin de o lună.

Viviana Sposub: „Fiecare vine cu trecutul său’

Viviana Sposub mărturisea, tot atunci, că nu o interesează trecutul lui George Burcea pentru că își doresc să se bucure de prezent. Cu toții știm că George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan, iar împreună au două fetițe, pe Ella și pe Clara.

„Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent’, a fost spus Vivianei Sposub la acea vreme.

George Burcea: „Nu a fost nimic sexual de la început

George Burcea povestea la începutul relației cu Viviana că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu‘, povestea George Burcea la începutul relației.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton