Mara Bănică, primele poze cu burtica de gravidă: "Credeam că minunea noastră nu va fi posibilă"

 Lăstun Ana Maria
.

Mara Bănică a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că este însărcinată din nou, iar acum a postat primele imagini cu burtica de gravidă. Mai mult decât atât, vedeta a făcut noi declarații despre cea de-a doua sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică a anunțat, în urmă cu ceva timp, că este însărcinată. Faimoasa jurnalistă a dispărut o bună perioadă de pe micul ecran și, deopotrivă, din mediul online. Mara Bănică a anunțat că încheie colaborarea cu trustul de presă la care a activat mai bine de 12 ani și a dezvăluit că motivul pentru care a luat această decizie este chiar sarcina pe care a ținut-o ascunsă.

Citește și: Legătura dintre Mara Bănică și Sabina, tânăra ucisă și arsă într-un geamantan. S-au fotografiat împreună

Citește și: Mara Bănică și băiețelul ei au avut COVID-19. Primele declarații ale jurnalistei: 'Gândul că fiul meu era și el pozitiv, mă făcea să-mi doresc să nu mai fiu'

Citește și: Cine este Mara Bănică. Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: Mara Bănica a răbufnit după ce s-a zvonit că a murit. Ce a făcut jurnalista, ulterior: Familia se poate șoca pe viață'

Mara Bănică este însărcinată și va deveni mămică a doua oară, iar băiețelul ei, Dima, este pregătit să devină frate mai mare. Jurnalista și soțul ei s-au căsătorit în luna iunie a acestui an și sunt mai fericiți ca niciodată să devină părinți.

mara-banica-insarcinata-burtica-de-gravida-1mara-banica-insarcinata-burtica-de-gravida-1

Mara Bănică, primele declarații de când a anunțat că este însărcinată

„Stiu ca va sunt datoare cu o serie de raspunsuri legate de disparitia' mea de pe micul ecran. Am tot amanat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veti vedea(…) Dupa 12 ani de colaborare chiar simti nevoia de o schimbare!

Vestea cea mare insa, este faptul ca eu si sotul meu vom deveni parinti, undeva peste cinci luni. O sa avem sansa sa povestim din toamna despre asta, pe indelete!🤗 Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine', scria Mara Bănică, în urmă cu ceva timp, pe Facebook.

Mai mult decât atât, vedeta a postat acum prima fotografie de când a anunțat că este însărcinată. În imaginea cu pricina apare și medicul pe care Mara Bănică l-a ales să îi moniterezeze sarcina. Tot el este cel care îl va aduce pe micuțul lor pe nume, iar jurnalista simțit nevoia să îi mulțumească.

Mara Bănică: „Credeam că minunea noastră nu va fi posibilă'

'Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Am decis să împart prima mea fotografie de graviduta cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă', a scris Mara Bănică pe Facebook, etalându-și burtica însărcinată.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton