Geanina Ilieş, mândră de fiul ei, Patrick

 Adina Rosetti
.

Geanina Ilieş este o mamă fericită: are un copil frumos, sănătos şi deştept. Patrick, în vârstă de aproape şapte ani, a terminat anul pregătitor de la şcoala Mark Twain, pe care l-a absolvit cu rezultate deosebite.

Geanina Ilies Patrick diploma 1

 

Băieţelul ei s-a intors acasă cu coroniţă şi diplomă de merit pentru că a trecut exemplar toate probele de la final de an. Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a fost cuprinsă de emoţii puternice când şi-a văzut băieţelul ieşind de pe porţile grădiniţei cu coroniţa de flori pe cap, cu insigna de merit în piept şi cu diploma de absolvire sub braţ.

 

Geanina Ilies Patrick diploma

„Mi-au dat instantaneu lacrimile. Am realizat cât de mare şi frumos a crescut şi cât de repede a trecut timpul. Acum iată-ne păşind într-o nouă etapă. Din toamnă va fi elev în clasa întâi. Este pregătit pentru că a învăţat după un sistem foarte bine pus la punct. Vorbeşte excelent limba engleză şi a învăţat să comunice foarte bine cu cei din jur”, declară Geanina Ilieş.

Coroniţa lui Patrick i-a adus vedetei aminte de perioada frumoasă a copilăriei. „Era o plăcere să merg la şcoală. Am luat coroniţă de multe ori şi o purtam cu drag. Când l-am văzut pe Patrick cu coroniţă am realizat ce băiat mare şi isteţ am. Pentru o mamă acestea sunt cele mai frumoase momente pe care şi le va aminti toată viaţa. Sunt mândra de Patrick!”, spune Geanina Ilieş.

 

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton