Moda: Vedetele adoră pălăriile Fedora! Vezi cum le asortează!

 Adina Rosetti
.

Ce este fedora? O pălărie îndoită de-a lungul pe partea de sus şi strâmtată în faţă şi pe părţile laterale, apărută ca un accesoriu rezervat aristocraţilor la sfârşitul secolului 18. Purtată la început exclusiv de bărbaţi, în ultimii ani a intrat în garderoba femeilor de pretutindeni şi, aşa cum era de aşteptat, vedetele de la Hollywood o adoră!

 

colaj vedete fedora

 

Printre vedetele absolut îndrăgostite de fedora se numără cântăreaţa Gwen Stefani, care nu se desparte de ea în timpul liber, având mai multe modele şi culori. Profitând de faptul că îi stă incredibil de bine, Gwen o foloseşte ca accesoriu atât la ţinute rock (colanţi, ghete, sacou negru), cât şi la plajă, pentru a se apăra de soare.  Ea asortează palaria fedora inclusiv la rochiile lungi, boho-style!

 

colaj gwen stefani

De la Reese Witherspoon la Jessica Alba şi Kristin Davis, tot mai multe vedete adoptă aceasta modă, la plajă sau atunci când ies cu copiii in parc, la cumpărături sau la evenimente casual. Partea bună cu acest tip de pălărie este că opţiunile sunt multiple:  poti alege între fedora albă,  neagră, bej, iar banda poate avea practic o infinitate de opţiuni.

Ţie ce model îţi place?

Kristin Davis Sighting - New York Jessica Alba And The Family Spotted In West Hollywood Reese and Deacon hit the Farmer's Market  Pt 3

Evident că o fashionistă convinsă cum e Sarah Jessica Parker ştie exact cum să integreze pălăria fedora în orice outfit! Iată ce bine îi stă cu un model atipic, din fetru vişiniu, care se potriveşte perfect cu puloverul gri, jeanşii uzaţi şi botinele bej, foarte cochete!

Actress Sarah Jessica Parker, dressed in a maroon fedora, gray sweater, jeans, and camel lace-up heels, carrying multiple bags, walks past several pumpkins on her stairs as she leaves for the airport on a chilly autumn day on October 03, 2010 in New York C

Şi copiii vedetelor poartă fedora! Uite ce simpatic este băieţelul lui Rachel Zoe, cunoscut fashion stylist american:

RACHEL ZOE AND HER SON SKYLAR WEAR MATCHING HATS IN LA

Foto: Northfoto

MODA: Vezi ce rochii de vară preferă vedetele în timpul liber!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton