Geanina de la Insula Iubirii, primele poze cu burtică, în costum de baie. Peste o lună, Costas va fi tată de băiat!

 Dumba Gabriela
.

Geanina de la Insula Iubirii este însărcinată în opt luni şi a postat pe reţelele de socializare o serie de fotografii în care le arată fanilor burtica, mândră fiind că, peste o lună, îl va face pe Costas tată de băiat.

Geanina de Insula Iubirii este însărcinatăGeanina de Insula Iubirii este însărcinată

Geanina şi Costas, foşti concurenţi la Insula Iubirii, vor deveni în scurt timp părinţii unui băieţel. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu o lună şi pare că n-a fost niciodată vorba în viaţa lor despre despărţiri şi jigniri, aşa cum au lăsat să vadă toată ţara, în perioada filmărilor din Thailanda.

Când toată lumea îi credea despărţiţi pe veci, Geanina şi Costas au anunţat că s-au împăcat şi arată tuturor, în postări frecvente pe site-urile de socializare, cât de mult se iubesc.

În week-end, Geanina şi Costas s-au relaxat la piscină, iar tânăra a arătat tuturor burtica de 30 de săptămâni, în costum de baie, fotografie care a primit mii de aprecieri şi felicitări din partea internauţilor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton