Actorul Juan Darthés, căutat de Interpol pentru că a violat-o pe actriţa Thelma Inés Fardin / Reacţia regelui telenovelelor

 Dumba Gabriela
.

Actorul argentinian Juan Rafael Pacífico Dabul, cunoscut drept Juan Darthés, este acuzat că a violat-o pe actriţa Thelma Inés Fardin în Managua. Pentru că regele telenovelelor locuieşte în Brazilia, iar cele două țări nu au acord de extrădare, Darthés este căutat de Interpol şi a fost emis mandat internaţional de arestare.

Thelma Inés FardinThelma Inés Fardin

Judecătorul Celso Urbina a făcut solicitarea către Interpol, informează El Mundo. Darthés, în vârstă de 55 de ani, se află în Brazilia, a mai spus el în documentul destinat Interpol.

În urmă cu două săptămâni, avocatul lui Darthés în Managua, César Guevara, i-a cerut judecătorului Urbina să nu emită un ordin internaţional de arestare pe numele actorului argetinian, care trăieşte în Brazilia, şi să investigheze trecutul lui Fardin. În plus, a solicitat ca fostul logodnic al ei, Juan Manuel Guilera, să depună mărturie în caz.

Darthés a explicat, în scris, că duce o viaţă publică de 35 de ani, este căsătorit de 25 de ani, are doi copii şi a spus că nu are şi nu a avut niciodată „profil de prădător'. În plus, nu are antecedente penale în Argentina.

El s-a declarat nevinovat privind acuzaţiile formulate şi a spus că acestea au provocat un rău ireparabil chiar dacă îşi va dovedi nevinovăţia.

Incidentul ar fi avut loc în 2009, într-un hotel din Managua, în timpul unui turneu în Nicaragua pentru promovarea serialului de televiziune „Patito Feo: El show más lindo', în care cei doi au jucat. La acel moment, el avea 45 de ani, iar ea, 16.

Procesul împotriva lui Darthés a început în decembrie 2018.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton