Gabriela Cristea a ajuns din nou la medic: "Trebuie să rezolv toate problemele!"

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea și-a pus fanii pe jar, după ce le-a transmis, pe Instagram, că a ajuns din nou pe mâna medicilor. Vedeta Antena Stars a anunțat că are mai multe probleme de rezolvat și de aceea a apelat la ajutorul specialiștilor, însă, din fericire, nu a fost vorba despre nimic grav.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare vedete pe rețelele de socializare, iar pe Instagram și-a format o comunitate de fani pe care îi ține mereu la curent cu realizările sale profesionale, viața de familie sau problemele de sănătate.

gabriela-cristea-24gabriela-cristea-24

Recent, Gabriela Cristea i-a anunțat că a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor probleme de sănătate pe care trebuie să le rezolve, însă nu este vorba despre o situație de viață și de moarte. Soția lui Tavi Clonda a mers la stomatolog pentru că are de făcut o serie de lucrări la dantură.

„Dragilor, m-am întors la dentist. Mi-am mai făcut o curățare după trei luni și cred că se vede că zâmbetul meu arată impecabil, pentru că mă pregătesc să-mi pun aparat dentar și să-mi îndrept dinții, iar pentru asta înainte trebuie să rezolv toate problemele de dentiție pe care le am. Nu am simțit durerea', a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea le-a dezvăluit internauților că dantura ei este naturală și că nu a făcut niciodată retușuri. Vedeta suferă de parodontoză, o boală gravă a danturii. Se pare că a ajuns la timp la medicul stomatolog, pentru că această boală poate provoca pierderea dinților dacă nu este tratată corespunzător.

Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv', mărturisea vedeta în toamna trecută.

Citește și:

Antonia și-a schimbat look-ul radical, pentru un pictorial exclusiv VIVA! Cum arată cu breton și părul scurt

Relația neștiută dintre Cătălin Botezatu și Bianca Brad: „M-am îndrăgostit de ea la prima vedere”

Claudia Pătrășcanu susține că a primit amenințări cu moartea. Care e rezultatul testului antidrog pe care l-a făcut Gabi Bădălău

Gabriela Cristea a mai rezolvat, recent, o problemă de sănătate

De curând, Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor săi că a reușit să scape de o problemă de sănătate care i-a dat bătăi de cap mulți ani și era nevoită să apeleze la ajutorul celor din jur, mai ales al soțului ei.

„Am rezolvat problema ochelarilor. Acum mi-au venit. Nu știu cum este la voi, dar la noi am rezolvat problema cititului la televizor. Ajunsesem cum sunt copiii care nu știu să citească, să îl rog pe Tavi să îmi citească titrarea sau să-l întreb ce scrie pe burtiere. Acum nu mai este cazul’, a spus Gabriela Cristea, pe Instagram.

Ce dietă ține Gabriela Cristea acum, după ce a slăbit 20 de kilograme

Dieta pe care o ține în prezent este una destul de permisivă, având voie să consume cinci mese pe zi.

Ei bine, dieta mea este compusă din cinci mese zilnice, trei principale şi două gustări, între ele. Vă spun sincer că mă simt extrem de bine, întrucât mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână şi mă simt foarte bine. Am dat jos foarte multe kilograme, peste 20…aşa că, dacă am să mă ţin de treabă, în ritmul acesta o să am 50 de kilograme', a dezvăluit Gabriela Cristea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton