Cine este Liliana Marin de la Imperiul Leilor. Ambulanțiera are trei copii pe care i-a crescut singură

 Stamen Diana
.

Liliana Marin a mers la Imperiul Leilor, unde și-a spus povestea impresionantă, iar mulți vor ține minte de acum înainte cine este. Ambulanțiera a cerut finanțare pentru a achiziționa 5 ambulanțe. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Liliana Marin de la Imperiul Leilor are 53 de ani și a venit în emisiune pentru a cere finanțare pentru a achiziționa 5 ambulanțe. Povestea ei de viață este una impresionantă, iar încă din copilărie s-a lovit de multe greutăți.

Liliana Marin Imperiul leilor protv (5)Liliana Marin Imperiul leilor protv (5)

Concurenta spune despre ea că este o femeie ambițioasă, puternică și încrezătoare. Liliana și-a spus povestea tristă de viață în fața investitorilor. Ea fost abandonată de părinți la naștere și lăsată în grija bunicii, iar la vârsta de 5 ani a fost dată către sora bunicii. Bătrâna a crescut-o cu multă dragoste și a învățat-o totul: de la bastonașe până la ce înseamnă respectul.

De 26 de ani, Liliana Marin de la Imperiul Leilor lucrează ca asistentă medicală la departamentul de primiri urgențe și SMURD. Are o profesie pe care o trăiește intens și o simte ca pe o luptă contra-cronometru; se bucură dar și plânge, se implică foarte mult emoțional. Povestește cu multă emoție despre momentele de bucurie în care viața unui om este salvată după o oră de resuscitare vs sentimentul de neputință când un pacient se stinge pe targă.

Citește și: Ce se întâmplă în prima ediție Imperiul Leilor, de azi. Unul dintre investitori, în lacrimi: „Mi-a stârnit amintiri grele”

Citește și: Cine este Cristina Bâtlan, investitor la Imperiul Leilor. A renunțat la avocatură pentru pantofi

Citește și: Cine este Dan Șucu, primul investitor de la Imperiul Leilor, sezon 2

Citește și: Mohammad Murad revine la Imperiul Leilor

Liliana Marin de la Imperiul Leilor are trei copii

Liliana are 3 copii, pe care i-a crescut singură. Tatăl lor a fost mai rece, nu s-a implicat în creșterea lor. Cu toate astea, ea își încurajează copiii să își respecte tatăl și să nu îl judece. Regretă faptul că s-a oprit la școala pentru asistenți medicali și nu a continuat cu medicina, însă copiii erau mici și nu se putea descurca singură. 

Liliana de la Imperiul Leilor a divortat în urmă cu 7 ani; și-a luat casă și mașină; lucrează pe ambulanță și se simte privilegiată pentru că salveaza vieți. Toata familia lucrează în sistemul medical; sunt o echipă/familie de salvatori. 

Liliana de la Imperiul Leilor a refuzat investiția

Deși Bogdan Micu, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor s-a oferit să o sprijine și să participe cu suma cerută, Liliana Marin a refuzat finanțarea din cauza condiției pusă de leu. Condiția era ca ea să conducă afacerea, și nu ginerele ei așa cum aceasta își dorea.

FOTO: PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton