Gabriela Cristea, la Interviurile VIVA! La ce riscuri se supune vedeta odată cu cea de-a doua sarcină!

 Dana Enache
.

Însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 44 de ani, Gabriela Cristea povestește totul despre schimbările din viața ei astăzi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe Pagina de Facebook Revista VIVA!, astăzi, începând cu ora 16.00.

Vestea că este din nou gravidă a luat-o până și pe ea, prin surprindere! Gabriela Cristea aproape că nici nu mai spera să aibă încă un copil, când minunea s-a întâmplat! Și iată cum a ajuns, deja, în cel de-al doilea trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume încă o fetiță, în luna martie a anului viitor. VIVA! a anunțat, în urmă cu doar o săptămână, că sarcina neplanificată a vedeti implică și anumite riscuri, despre care vom vorbi cu Gabriela astăzi, detaliat. Ce interdicții a primit de la medic, pe care le respectă și pe care nu și… când va avea loc nașterea!

Dar asta nu e tot! Gabriela Cristea are multe alte noutăți pe care le va împărtăși astăzi, la Interviurile VIVA! Cum a reușit să treacă peste problemele din familie, pe care le-a avut lunile trecute, cine îi sunt prietenii din showbiz, în ce măsură a reușit să rezolve problemele financiare pe care le are cu fostul soț și… în ce relații este cu membrii familiei sale, tatăl și fratele.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton