Elena Băsescu: imagini emoționante cu Cătălin Tomata și fiica lor, pe când Anastasia avea doar o săptămână

 Oana Popoiag
.

Elena Băsescu traversează una dintre cele mai fericite perioade din viața sa, dar și una dintre cele mai ocupate. Pe lângă viața de mamă, își ajută și logodnicul în noua lui afacere, o pizzerie din București. După o toamnă atât de plină, fiica fostului președinte a găsit timp să facă publice o serie de fotografii emoționante de familie, cu partenerul de viață și fiica lor, Anastasia.

 Elena Băsescu a avut o toamnă foarte aglomerată. În urmă cu aproape o lună, fiica fostului președinte al României și partenerul său, Cătălin Tomata, și-au botezat fiica, în cadrul unui eveniment la care au luat parte membrii familiei și cei mai apropiați prieteni.

Elena Băsescu imagini emoționante cu Cătălin Tomata și fiica lor, Anastasia

La nici două săptămâni după, a urmat un alt eveniment important în viața de cuplu, deschiderea pizzeriei deținute de Cătălin Tomata, afacere în care Elena își ajută cu orice este nevoie iubitul.

Elena Băsescu imagini emoționante cu Cătălin Tomata și fiica lor, Anastasia

După o perioadă atât de plină, Elena Băsescu a găsit răgaz să facă publice o serie de fotografii impresionante cu lododnicul său și fiica lor. Anastasia are acum aproape șase luni, dar fotografiile postate de mezina lui Traian Băsescu au fost făcute când fetița avea doar o săptămână.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram Elena Băsescu (foto lilebuba)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton