Gabi Bădălău, oprit de polițiști în trafic și obligat să facă testul antidrog de față cu copiii: „Să nu-l luați pe tati la pușcărie”

 Ifrim Georgiana
.

Gabi Bădălău, oprit de polițiști în trafic și obligat să facă testul antidrog de față cu copiii. De mai bine de trei ani, afaceristul și Claudia Pătrășcanu s-au separat și sunt în plin proces de divorț. De-a lungul timpului, aceștia și-au adresat grave acuzații la adresa celuilalt și au fost protagoniștii unor scandaluri ample. Acum, Gabi Bădălău a susținut că fosta sa parteneră l-ar fi acuzat de consum de substanțe interzise.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Potrivit hotărârii judecătorești, Gabi Bădălău are drept de vizitare și poate lua copiii la reședința sa, în weekend-urile stabilite cu mama lor. Afaceristul a povestit, recent, că a fost în Constanța pentru a-și lua copiii. Ajuns acolo, acesta a susținut că fosta sa parteneră ar fi început să-l filmeze și să-l acuze că a consumat substanțe interzise. Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu ar fi anunțat autoritățile că Gabi Bădălău conduce sub influența drogurilor, în timp ce, în autoturism, se aflau și cei doi minori.

badalau-1badalau-1

Gabi Bădălău, oprit de polițiști în trafic și obligat să facă testul antidrog de față cu copiii. Afaceristul a povestit întreaga întâmplare, susținând că a fost oprit de oamenii legii și că a fost supus testului antidrog. Iată ce s-a întâmplat!

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că vrea să-i întoarcă pe copii împotriva ei:”Le spune că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ”

Citește și: Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu:”A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe”

Citește și: Alex Leonte a fost la UNTOLD cu o altă fată, după despărțirea de Theo Rose.Tânăra seamănă cu artista

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a născut.Prima imagine de la maternitate: „Sunt…'

Gabi Bădălău, oprit de polițiști în trafic și obligat să facă testul antidrog de față cu copiii

După ce a părăsit domiciliul Claudiei Pătrășcanu însoțit de cei doi copii, Gabi Bădălău ar fi fost oprit, în scurt timp, de polițiști. Afaceristul a susținut că atât testul pentru alcool, cât și cel pentru droguri au afișat valori negative.

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă pe ascuns și spunându-mi că sunt foarte foarte obosit, întrebându-mă ce se întâmplă cu mine, de ce am venit drogat să iau copiii. Cu toate astea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoacă și plec împreună cu cei mici.

Pe drum, la taxa de pod, 2 motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 venită din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța, că ea e mama îngrijorată. Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, toate fiind negative', a povestit Gabi Bădălău pe Instagram.

„Să nu-l luați pe tati la pușcărie'

Gabi Bădălău a susținut că cei doi copii s-au speriat puternic după ce au asistat la întreaga scenă.

„Ce vreau să menționez este că această „mamă minunată' prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile.

Să nu-l luați pe tati la pușcărie, tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța. Domnii de acolo le-au povestit copiilor cum că mama lor a făcut acest apel la 112. Pentru ce a făcut acest lucru, asta să spuneți dvs. În cele din urmă, am reușit să-i liniștesc pe cei mici și să-i împrietenesc cu domnii agenți.

Nu o să renunț deloc, mă întăresc toate acestea răutăți și dușmănii făcute de acest personaj care cândva mi-a fost soție. Am tăcut, am tot tăcut, dar pentru viitorul și sănătatea copiilor mei nu o să mai tac și o să fac tot ce ține de mine ca ei să trăiască în liniște, pace și armonie', a dezvăluit afaceristul, pe Instagram.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton