Fostul soț al lui Meghan Markle s-a recăsătorit. Mireasa e blondă și mai tânără ca Ducesa de Sussex!

 Oana Pantazi
.

La doar câteva zile după ce Meghan a devenit mamă, iată că și-a refăcut viața și fostul ei soț. Trevor Engelson, de care actuala Ducesă de Sussex a divorțat în 2003, a spus da pentru a doua oară.

A trecut un an de când Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit și doar câteva zile de când au devenit părinți și încearcă să se adapteze vieții în trei și orelor de nesomn, și iată că și fostul soț al lui Meghan și-a refăcut viața. Trevor Engelson (42), care s-a logodit la numai două săptămâni după nunta lui Meghan cu Harry, s-a însurat și el sâmbăta trecută. Producătorul de film și-a cerut logodnica de soție – pe Tracey Kurland (32) – anul trecut în luna iunie, în timp ce erau într-o călătorie romantică în Nappa Valley, cei doi spunând DA la finele săptămânii trecute, în Montecito, California.

 

View this post on Instagram

 

Its official! Amazing night, Amazing couple! #t🖤t #detailseventplanning #rosewoodmiramarbeach #marksgarden #imagesbylighting

A post shared by syarbro1 (@syarbro1) on


Trevor s-a însurat cu Meghan pe o plajă din Jamaica

Prima sa nuntă, cea cu Meghan Markle, a fost una extrem de romantică, Trevor și actuala Ducesă de Sussex căsătorindu-se în 2011, pe o plajă din Jamaica, în prezența prietenilor, în ținute deloc formale. Atunci, petrecerea a ținut 4 zile și a reunit mai mult de 100 de familii, care au petrecut cu bere, rom și muzică pe plaja cu nisip alb din Ocho Rios. Din păcate, mariajul lor a ținut doar doi ani… Acum, desigur, nu la același nivel ca Meghan (a cărei nuntă a fost privită de 2 miliarde de telespectatori), Trevor a ales să facă o nuntă tradițională, mireasa purtând rochie cu trenă, iar mirele, smoching și papion. Alte detalii nici nu mai sunt necesare dacă menționăm că mireasa este moștenitoarea unui imperiu de multe milioane de dolari.

Cumva, destinele Meghan Markle și Trevor Engelson sunt legate, dat fiind că în viețile lor s-au petrecut evenimente similare la scurt timp unul după altul. Acum, urmează, probabil, ca și Trevor să devină tată…

Trevor Engelson și Meghan Markle, în seara nunții lor. (Jamaica, 2011)Trevor Engelson și Meghan Markle, în seara nunții lor. (Jamaica, 2011)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton