Anca Serea și familia, prima fotografie în formulă completă. Fiul cel mare este cu un cap mai înalt decât ea

 Dumba Gabriela
.

Anca Serea a organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a băiețelului ei, Noah. Micuțul care a împlinit șase ani i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni ai săi. Cu această ocazie, familia s-a reunit și Anca, însărcinată a șasea oară, s-a bucurat că au reușit să facă fotografii în formula completă. David, băiatul cel mare al Ancăi, în vârstă de 17 ani acum, a atras toate privirile datorită înălțimii sale. Tânărul trece de 1.90 m și este cel mai înalt din familie și îi depășește inclusiv pe mama sa și pe Adi Sînă.

Copiii Ancăi SereaCopiii Ancăi Serea

Copiii Ancăi Serea au avut parte de activități într-un oraș în miniatură din București, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar. În spațiul de joacă colorat, atmosfera a fost întreținută de o zână ca în povești, iar sărbătoritul Noah s-a cățărat în labirintul imens din locație, în turnul magic și în piscina cu bile moi și colorate și a coborât pe tobogane alături de prietenii lui.

După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon.

„A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah de la Miramagica Park Orășelul Copiilor! Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături. Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8', declară Anca Serea. Vedeta este însărcinată și va deveni mamă pentru a șasea oară la finalul acestui an.

Anca Serea este mămica a cinci copii: Sarah (12 ani), Ava (6 ani), David (17 ani) şi Noah (7 ani), însă a declarat recent că ia în calcul şi un al şaptelea copil. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton