Fostul principe Nicolae, despre mătușa sa, principesa Margareta, la 7 ani de când a fost exclus din familia regală: "Mă denigrează"

 Dumba Gabriela
.

Fostul principe Nicolae a fost exclus acum șapte ani din familia regală, în urma unui scandal de paternitate, și spune că mătușa sa, principesa Margareta, îl denigrează și acum. Fostul principe Nicolae e dezvăluit că a încercat în repetate rânduri să se împace cu mătușa lui, doar că ea nu și-a dorit și nu au o relație bună nici în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Rămas fără titlul de principe acum șapte ani, fostul principe Nicolae spune că el continuă misiunea familiei lui, chiar dacă nu mai face parte din familia regală a României. Nicolae al României a vorbit recent și despre relația actuală cu mătușa lui, principesa Margareta.

43264738_10217131292852087_5541807241310502912_n43264738_10217131292852087_5541807241310502912_n

Cum se înțelege fostul principe Nicolae cu mătușa lui, principesa Margareta

Întrebat, într-un interviu acordat OK! magazine, despre o conciliere cu mătușa lui, fostul principe Nicolae e dezvăluit că a încercat în repetate rânduri, doar că ea nu și-a dorit.

„Este normal să vreau o familie unită și ușa mea este deschisă pentru orice membru al familiei. Mi-am exprimat această dorință de nenumărate ori. Am spus și susțin că doresc să trăiesc într-o familie unită, mai ales că Familia Regală trebuie să fie un exemplu demn de urmat.

Toate încercările mele din ultimii șapte ani nu au avut niciun efect. Cum se vede, mătușa mea a ales lipsa de relații dintre noi.

Mai mult de atât, mă denigrează prin diferite scrisori trimise unor instituții în care mi se interzice accesul la evenimente importante pentru istoria României și a familiei mele.

Mulțumesc socrilor mei pentru ajutor și pentru atmosfera caldă în care trăim', a mai explicat el pentru okmagazine.ro.

Citește și: Ce dietă ține Iulia Albu:'Fac foarte mult sport, nu mai mănânc…'

Citește și: Mircea Radu i-a ironizat pe George Buhnici și pe soția lui, din vacanța din Grecia:'Am căutat praz și mâncare de bame'

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc este însărcinată. Afaceristul va deveni tată a doua oară:'Avem multe de trăit împreună'

Ce spune fostul principe Nicolae excluderea din familia regală

Rămas fără titlul de principe acum șapte ani, fostul principe Nicolae spune că el continuă misiunea familiei lui, chiar dacă nu mai face parte din familia regală a României.

„Indiferent de situație și oriunde locuiești, să te naști într-o familie cu un nume important și o istorie în spate este o mare responsabilitate, dar și o mare onoare. Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei mele în România.

Titlul l-am primit de la bunicul meu, Regele Mihai, și el nu mi-a retras nimic. Cum am mai declarat, așa-zisa decizie de la 1 august 2015 nu era semnată, iar peste o lună și jumătate, când am fost la ziua de naștere a bunicii mele, regele nu mi-a pomenit nimic de această decizie.

A fost, ca de obicei, o discuție între bunic și nepot. Așa cum l-am cunoscut, dacă ar fi dorit să ia această decizie, m-ar fi chemat înainte, să vorbim.

Nu s-a întâmplat așa ceva. Adevărul a ieșit la iveală și public, anul trecut, când am câștigat procesul din Elveția intentat în 2017 de către mătușa mea, când am dorit să-l văd pe bunicul meu pentru ultima dată și nu mi s-a permis, aceea fiind a șaptea încercare, încă din vara lui 2015.

Argumentul instanței a fost dosarul medical al bunicului meu. Este public rezultatul procesului', a declarat el.

Fostul principe Nicolae, susținut necondiționat de soția sa

Fostul principe Nicolae e căsătorit cu Alina de România și au împreună doi copii.

Primul lor copil, Maria Alexandra, s-a născut în toamna lui 2020. Strănepoata regelui Mihai are aproape 2 ani. Micuța poartă numele celebrei regina Maria, soția regelui Ferdinand I, care a domnit din 1914 până în 1927. Ei mai au un băiețel, pe Mihai.

Fostul principe Nicolae mai are un copil, o fetiță, cu Nicoleta Cîrjan. Iris Anna s-a născut pe 9 februarie 2016, în urma relației pe care fostul principe Nicolae a avut-o cu Nicoleta Cîrjan.

„Eu sunt solidară cu soțul meu. Îmi doresc și eu o relație normală, de familie creștină, după modelul Regelui Mihai, așa cum și el și-ar fi dorit pentru noi toți.

Prioritatea mea și a noastră acum sunt copiii și familia noastră. Mă bucur că am o relație bună cu sora lui Nicolae și îi așteptăm în vizită și pe verișorii lui care trăiesc în America', a declarat Alina de România.

foto: Facebook Nicolae al României





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton