Câți bani câștigă Inna. Cum au ajutat-o Delia, Carla’s Dreams, Antonia, dar și influencerii să devină milionară în euro 

 Borcilă Andreea
.

Câți bani câștigă Inna. Cântăreața este apreciată în lumea întreagă, având colaborări de succes nu doar cu artiști de la noi, dar și cu nume mari din străinătate. Vedeta trăiește totodată o frumoasă poveste de iubire cu Deliric, iar în plan profesional obține sume fabuloase de pe urma afacerilor unde este asociată. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Câți bani câștigă Inna. Vedeta este primul artist de la noi care a urcat pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, Tomorrowland, în ultimul weekend din iulie, în Belgia. Elena Alexandra Apostolescu, pe numele ei real, a cântat în fața a 200.000 de oameni, o performanță în cariera sa. Bruneta a participat la invitația lui Timmy Trumpet, unul dintre cei mai buni DJ din lume. 

inna-9inna-9

Inna a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați cântăreți la nivel internațional, dar și cel mai bine plătit artist de la noi. 

Citește și: Inna a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii:”Suprasolicitată. Până când mă voi recupera…”

Citește și: Inna a primit un Ferrari de 350 de mii de euro.Cine i-a făcut acest cadou fabulos

Citește și: Drama lui Horia Brenciu. Mama lui a murit când el avea 11 ani:„Chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, am putut realiza că…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Sanda Ladoși cu casa din Maramureș, moștenită de la bunica ei:”Nu o renovez, nici nu o vând”

Câți bani câștigă Inna

Inna este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume, dar și cel mai bine plătit de la noi. Conform Fanatik, vedeta deține mai multe afaceri, însă doar două companii sunt foarte profitabile și anume: Global Records și Empire Music Management. La ambele companii, INNA este asociată cu Ștefan Lucian Gîtiță. Cei doi au fost iubiți, în trecut, pentru o scurtă perioadă de timp, însă au rămas în relații bune de prietenie. Potrivit datelor ANAF, ea deține 48% din casa de discuri Global Records și 50% din cealaltă afacere.

Global Records are sub contract mulți dintre artiștii și influencerii de succes de la noi: Antonia, Carlas Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, Sickotoy, BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și alții, mai scrie sursa citată.

Conform bilanțului fiscal depus la ANAF și consultat de Fanatik, Global Records a obținut un profit, în anul 2021, de peste 7,3 milioane de lei (aproape 1,5  milioane de euro). Referitor la a doua companie unde cei doi sunt asociați, firma a obținut o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei și un profit de peste 230.000 de lei (în jur de 47.000 de euro).

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton