Am fost pe Planeta Giganţilor!

 Florentina Liutic
.

Virgil Stănescu, preşedintele echipei de baschet Steaua, a fost amfitrionul revistei VIVA! Celebrul sportiv, acum în vârstă de 38 de ani, ne-a primit în sânul familiei sale, adică alături de soţia Ana (34 de ani) şi de micuţii Remi (5 ani) şi Raina (4 ani şi 5 luni).

 

Prima impresie degajată de livingul familiei Stănescu, situat la etajul întâi al unei locuinţe cochete din centrul Bucureştiului, a fost… spaţialitatea. Un sportiv atât de înalt, adică 2,08 metri (la picior poartă măsura 50), are, evident, nevoie de mult spaţiu pentru a se simţi degajat, iar camera de zi a familiei este astfel construită încât să asigure confortul tuturor, respectiv şi al Anei (1,78 metri), şi al copiilor (după cum se pot observa măsurătorile succesive de pe stâlpii din living, Remi a ajuns la 1,28 metri, iar Raina, la 1,14!).

 

Dacă v-aţi întrebat vreodată în ce măsură o talie înaltă e un impediment, starul baschetului românesc ne asigură de contrariul. Iubesc că sunt înalt, n-am avut niciodată o problemă cu treaba asta. Îmi place şi felul în care mă port, merg drept, cu capul sus, are legătură şi cu felul în care am fost educat. Spunea cineva: e uşor să vezi drumul corect de pe umerii unor giganţi. Părinţii mei chiar sunt, la figurat, giganţi.', a mărturisit Virgil Stănescu.

 

Alte detalii despre universul unei familii la înălţime puteţi citi în numărul de ianuarie al revistei VIVA!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton