Cameron Diaz s-a căsătorit. Iată pentru cine mai bat clopotele de nuntă în 2015!

 Florentina Liutic
.

Cameron Diaz şi Benji Madden s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc la reşedinţa cuplului din Beverly Hills. 2015 se anunţă un an special şi pentru alte câteva cupluri de la Hollywood care s-ar putea căsători. Iată cine sunt vedetele deja logodite pentru care bat clopotele de nuntă.

 

Cameron Diaz şi-a găsit, în sfârşit, dragostea. Actriţa este împreună cu Benji Madden, chitarist al trupei Good Charlotte, de 7 luni, iar la nunta lor au participat aproximativ 100 de personae, printre care s-au aflat actriţele Drew Barrymore, Reese Witherspoon sau Gwyneth Paltrow.

 

Sofia Vergara şi Joe Manganiello sunt împreună de 6 luni, formând unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood. Între cei doi lucrurile merg atât de bine, încât s-ar fi logodit la sfârşitul anului trecut. Astfel, actriţa în vârstă de 42 de ani, celebră pentru rolul Gloriei din serialul Modern Family' le-a arătat inelul de logodnă invitaţilor de la petrecerea organizată în Hawaii cu ocazia zilei de naştere a iubitului ei.

 

Jucătorul de tenis Andy Murray a cerut-o anul trecut în căsătorie pe prietena sa, Kim Sears. Cei doi sunt împreună din 2005, iar Kim poate fi văzută în tribune la marile turnee de tenis susţinându-şi iubitul.

 

Benedict Cumberbatch s-ar putea căsători anul acesta cu Sophie Hunter, actriţă şi director de teatru, pe crae a cunoscut-o în 2009. Cei doi au putut fi văzuţi împreună la începutul acestui an, participând la Festivalul de film de la palm Springs. Si cum sezonul galelor este abia la inceput la Hollywood, vom mai avea ocazia să îi admirăm pe cei doi.

 

Courtney Cox s-a logodit anul trecut cu Johnny McDaid, cei doi anunţând vestea pe Twitter. La 50 de ani, actriţa din „Cougar Town' şi-a găsit jumătatea în persoana irlandezului Johnny McDaid, chitaristul grupului Snow Patrol, mai mic decât ea cu 13 ani. Ea a mai fost casătorită, din mariajul cu David Arquette având o fetiţă în vârstă de 10 ani.

 

Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-ar fi logodit în 2012, potrivit revistei People, iar căsătoria lor este unul dintre cele mai asteptate evenimente de la Hollywood. După mariajul eşuat cu Brad Pitt despre care a spus recent că este o poveste care a urmărit-o, fiind mai degrabă un subiect mediatizat, Jennifer nu pare să se grăbească spre o nouă căsătorie. Şi, totuşi, anul acesta, ea ar putea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

 

Foto: Hepta

 

Sofia Vergara si Joe ManganielloSofia Vergara si Joe Manganiello

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton