Florin Salam revine pe scenă. Cât costă un bilet la primul lui eveniment, după ce a stat internat, bolnav de COVID-19

 Dumitrache Laura
.

Florin Salam a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva zile. Manelistul a ajuns de urgență la spital, acuzând probleme respiratorii. Ulterior, artistul a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen și să-i administreze tratamentul corespunzător. Acum artistul se pregătește să revină cât mai repede pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgitul manelist a trecut printr-o perioadă dificilă. După ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, s-a zvonit că Florin Salam a murit. Vestea a creat panică atât în rândul apropiaților, cât și a fanilor. După ce a intrat în direct pe Facebook și a dovedit că este bine, fanii s-au calmat. Mai mult, peste două săptămâni, cântărețul va urca pe scenă.

florin salamflorin salam

Manelistul s-a confruntat cu probleme de sănătate, motiv pentru care a trebuit să se interneze în spital. Acest lucru a creat panică în rândul fanilor săi, mai ales după ce s-a zvonit că a murit. Florin Salam le-a demonstrat internauților că se simte bine, iar peste câteva zile va urca din nou pe scenă, unde își va încânta publicul cu talentul său.

Citește și: Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam:”România ar trebui să se roage pentru el”

Citește și:Florin Salam: „Nu am murit”.Artistul a fost internat acum două zile, bolnav de COVID-19

Citește și:Cum s-a simțit Andreea Antonescu la America Express, însărcinată cu al doilea copil:”Acolo a fost nevoită să…”

Citește și:Alexandru Arșinel, de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate:„Asistentele au descoperit că maestrul…'

Florin Salam revine pe scenă după ce fost internat în spital, bolnav de COVID-19

Florin Salam a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, acuzând probleme respiratorii. Cântărețul a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen și să-i administreze tratamentul corespunzător. La scurt timp, s-a zvonit în presă că Florin Salam a murit, iar acest lucru a creat isterie în rândul fanilor.

Șocat de această informație, Florin Salam a anunțat pe rețelele de socializare că se simte bine și este sănătos. Mai mult, peste câteva zile, manelistul va urca pe scenă, iar biletele la concert deja s-au vândut.

Cât costă un bilet la concertul lui Florin Salam

După ce Florin Salam și-a liniștit fanii și apropiații, artistul a venit cu o veste minunată. Peste două săptămâni va urca pe scenă pentru a susține un concert. Acesta are un program solicitant, iar acest lucru a dus la producerea unor probleme de sănătate. S-a internat în spital pentru a se trata de COVID-19.

Biletele la spectacol deja au fost vândute, iar fanii sunt nerăbdători să îl asculte pe celebrul manelist. Persoanele care îi iubesc muzica trebuie să scoată din buzunar suma de 84.76 lei, conform spynews.ro.

Florin Salam: „Sunt bine”

Vestea că Florin Salam s-a stins din viață, i-a șocat atât pe fanii, dar și pe familia acestuia. Majoritatea oamneilor au crezut că manelistul a decedat, dar din fericire, nimic nu a fost adevărat. Florin Salam a fost cel care a intervenit de urgență pe rețelele de socializare, declarând că se simte bine și că nu a murit.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă..(…) Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva.

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți.', a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton