Florin Ristei se iubește cu Naomi Hedman, englezoaica super sexy de la X Factor? Ipostazele care îi dau de gol

 Dumba Gabriela
.

Lumea se întreabă dacă Florin Ristei se iubește cu Naomi Hedman, englezoaica super sexy de la X Factor pentru că, recent, au fost surprinși în câteva ipostaze care trădează o poveste de dragoste între ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Naomi Hedman i-a furat inima lui Florin Ristei sau sunt foarte buni prieteni, care pleacă împreună în vacanțe de weekend și pozează ca doi iubiți.

Naomi a postat pe Instagram un videoclip scurt în care apare în mașina lui Florin Ristei, iar pe bancheta din spate se vede un bagaj, dar și un emoticon prin care transmite că au plecat la drum.

La rândul său, Florin Ristei a postat pe Instastory o fotografie în care Naomi are brațele în jurul gâtului său, întocmai ca o iubită. Supranumită Pantera', cântăreața de 29 de ani din Londra a mai postat și zilele trecute fotografii alături de Florin Ristei.

florin-ristei-noua-iubita-1florin-ristei-noua-iubita-1

Originară din Londra, Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate. În cadrul audițiilor de la X Factor', ea a ales să interpreteze Fallin', piesa cântăreței Alicia Keys, însă momentul nu a fost unul excelent.

Citeste si: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: „Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum”. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică', a spus Ștefan Bănică Junior.

Loredana Groza a dat vina pe alegerea muzicală pentru faptul că momentul nu a ieșit așa cum ar fi trebuit: Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție'.

Citește și: Cine este Naomi Hedman, Pantera de la X Factor. După un alt show TV a primit amenințări cu moartea

Vrăjiți de apariția artistei de 29 de ani, jurații de la X Factor' i-au acordat o a doua șansă și aceasta a ales să cânte melodia If Aint Got You', lansată tot de Alicia Keys. De data aceasta, Florin Ristei s-a oferit să o acompanieze, iar duetul a fost net superior primei piese cântate, vocea lui Naomi Hedman a fost pusă în valoare, iar acest lucru a putut fi observat și de jurații show-ului de la Antena 1, potrivit cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton