Anna Lesko, în cadă cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! "Urmează orgasm auditiv și vizual!"

 Dumba Gabriela
.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, în aceeași cadă – „un orgasm auditiv și vizual”, dă asigurări cântărețul. Tânărul s-a despărțit de Andra Volos și a sărit în cadă cu Anna Lesko. Doar la filmări, însă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A trăit Bogdan Mocanu să o vadă și pe asta! Tânărul cunoscut de la Puterea Dragostei s-a bucurat să împartă aceeași cadă cu Anna Lesko, moment pe care îl descrie ca fiind „un orgasm auditiv și vizual”. Vizual e lesne de înțeles de ce, iar auditiv pentru că au înregistrat împreună o piesă.

'Urmează orgasm auditiv și vizual cât de curând. Promit că o să vă placă! 🎬', este mesajul scris de Bogdan Mocanu în dreptul imaginii în care apare alături de Anna Lesko.

Fanii lui Bogdan Mocanu nu au pierdut șansa de a glumi pe seama colaborării cu Anna Lesko și, mai ales, despre privilegiul pe care l-a avut tânărul de a petrece clipe… fierbinți cu una dintre cele mai frumoase femei din România.

'Te-ai mai putut ridica?', 'Bogdan, fă o piesă și cu Jador', 'Superbă imaginea. Frumoși tare amândoi și cu siguranță o să fie un succes!! Felicitări', 'Cel mai forță', 'Hai cu orgasmul mai repede 🤣🤣', 'Felicitări Bogdan! Ai evoluat frumos! Îți doresc mult succes în continuare🙏'.

Citeste si: Cum răspunde Anna Lesko celor care îi critică pozele sexy: „Mă deranjează cumplit”. Ce meserie a avut concurenta de la Ferma înainte de a deveni cântăreață

anna-lesko-3anna-lesko-3

Bogdan Mocanu s-a despărțit de Andra Volos

Bogdan Mocanu, fost concurent al emisiunii 'Puterea Dragostei', difuzată de Kanal D, pare că nu mai dorește să se împace cu Andra Volos, cea care i-a fost alături încă din emisiune. Chiar dacă s-au mai despărțit și împăcat apoi, pare că de data aceasta drumurile s-ar separa… definitiv.

Citeste si: Spectacol în miez de noapte, la Ferma! Anna Lesko și Viviana Sposub, sărut pasional în fața colegilor

Bogdan Mocanu transmite că relația s-a încheiat și speră ca Andra Volos, fosta iubită, să fie conștientă și 'să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o'.

„De data asta nu o să se mai întoarcă nimeni la nimeni! Eu nu o să mă mai întorc pentru că sunt un bărbat cu principii și ea nu o să se mai întoarcă pentru că e conștientă și ea că nu mai are niciun rost. Sper că e conștientă. Sper să-și găsească fericirea acolo unde a căutat-o. Nu are rost să intrăm în detalii. Vreo doi-trei ani o să fiu singur și o să mă axez doar pe carieră, pe mine. Este o vârstă mult prea fragedă ca să mă țin acolo. E aiurea că aș fi vrut un copil până la 25 de ani, dar de cât să stau să mă consum', a spus Bogdan Mocanu, potrivit ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton