Florin Ristei, declarație de dragoste pentru iubita lui. Câți ani împlinește azi Naomi Hedman

 Dumba Gabriela
.

Este ziua lui Naomi Hedman, iar Florin Ristei nu a ratat ocazia de a-i face încă o declarație de dragoste iubitei sale. Fosta concurentă de la X Factor și vedeta Antena 1 trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multe luni, care ar fi început după ce Naomi a părăsit X Factor și nu în timpul competiției jurizate atunci chiar de Florin Ristei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei se pare că a găsit fericirea în brațele londonezei care a devenit celebră în Marea Britanie în urma participării într-un reality -show asemănător cu „Insula iubirii'. La X Factor România a fost în echipa Deliei, însă nu a reușit să câștige competiția. Totuși, prin participarea la acest concurs l-a cunoscut pe Florin Ristei, de care s-a îndrăgostit lulea.

1-1051-105

Florin Ristei a dezvăluit povestea de dragoste cu Naomi după ce formau un cuplu de câteva luni și de ceva timp nu se mai ascund. Artistul a profitat că astăzi este ziua de naștere a iubitei sale, împlinește 28 de ani, și i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă: „La mulți ani unuia dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată', a scris Florin Ristei pe Instastory la o fotografie în care o sărută pe iubita lui.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, nemachiată. Și-a făcut mai multe intervenții la față

Citește și: Andreea Bălan, pregătită să se mărite din nou: „Sunt tânără. De ce nu?’

Citește și: Cum arată Florin Dumitrescu după ce a slăbit 10 kg, cu supă de varză: „M-am cam tras la față'

Naomi i-a cunoscut deja și pe părinții lui Ristei, iar aceștia o plac și sunt foarte fericiți cu alegerea făcută de fiul lor. În ultima perioadă, cei doi postează des fotografii împreună, deși inițial au ezitat să-și facă publică relația.

'Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect', a declarat juratul de la 'X Factor', Florin Ristei în urmă cu câteva luni, când și-a asumat relația cu frumoasa cântăreață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton