Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele”. Cum a reacționat solista

 Mirea Roxana
.

Să vrea Gabi Bădălău să se împace cu Claudia Pătrășcanu? După ce s-au certat cumplit și și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, afaceristul pare că a revenit la sentimente mai bune. Gabi Bădălău ar fi afirmat că o iubește și că o va iubi mereu pe mama copiilor lui. De asemenea, și Claudia Pătrășcanu a recționat în urma afirmațiilor afaceristului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Să mai vrea oare Gabi Bădălău să divorțeze de Claudia Pătrășcanu? Cei doi și-au aruncat cuvinte grele unul altuia și au dat de înțeles că de-abia așteaptă să fie liberi și din punct de vedere legal. Acum, afaceristul dă semne că o vrea înapoi pe mama copiilor lui.

c1-6c1-6

Gabi Bădălău a discutat de curând cu o apropiată de-ale Claudiei Pătrășcanu și i-ar fi mărturisit acesteia care sunt adevăratele lui intenții în legătură cu mama copiilor lui și Bianca Drăgușanu. Respectiva persoană căreia Gabi Bădălău i s-a confesat i-a reproșat afaceristului că i-a permis Biancăi Drăgușanu s-o vorbească de rău pe Claudia Pătrășcanu.

În acel moment, Gabi Bădălău ar fi izbucnit și i-ar fi spus apropiatei artistei că doar pe Claudia Pătrășcanu o iubește.

 „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) am iubit-o și o s-o iubesc toată viața', ar fi fost cuvintele lui Gabi Bădălău, potrivit spynews.ro.

Citește și: Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău:„Vreau să-mi poarte numele'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o… chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amante

Citește și: Gabriela Cristea prezintă Mireasa:Urzeala soacrelor! Când începe emisiunea

Citește și: Alex Bodi, din nou în fața judecătorilor. A cerut să fie eliberat:„Am contestat și sechestrul'

Gabi Bădălău: „Claudia este iubirea vieții mele'

Gabi Bădălău nu s-a oprit aici cu declarații și i-a transmis apropiatei Claudiei Pătrășcanu că artista este iubirea vieții sale. Totuși, afirmațiile acestea se află în contradicție cu ipostazele în care afaceristul s-a afișat cu Bianca Drăgușanu.

„Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele', i-ar fi spus Gabi Bădălău apropiatei Claudiei Pătrășcanu, conform sursei citate anterior.

De asemenea, ar exista deja patru momente în care copiii cuplului ar fi refuzat să meargă cu tatăl lor atunci când acesta a mers să îi ia. În acest sens ar exista dovezi inclusiv la Protecția Copilului cum că cei mici nu vor să meargă. Probele ar urma să fie atașate la dosarul de custodie.

Reacția Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrașcanu pare că nu a rămas insensibilă la afirmațiile lui Gabi Bădălău. Aceasta a publicat pe Instagram imagini în care se afla alături de tatăl copiilor ei.

Invitată în cadrul unei emisiuni de radio, Claudia Pătrășcanu a atras atenția prin Insta Story-urile pe care le-a realizat de acolo. Artista a filmat videoclipul piesei „Povestea noastră', care conține mai multe momente de la nunta celor doi.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton