Florin Piersic a recunoscut că s-a iubit cu Angela Similea. O poveste de dragoste interzisă: "Am fost într-un amor nebun"

 Oana Pantazi
.

Au fost poate cel mai carismatic cuplu pe scenă, în anii ’70-’80. Deși toată lumea bănuia că sunt împreună, Florin Piersic și Angela Similea nu și-au recunoscut relația… până în toamna vieții. Marele actor a povestit însă recent că el și artista au trăit o pasională poveste de iubire.

 

Dacă ar fi trăit peste Ocean, Florin Piersic și Angela Similea ar fi fost cu siguranță un cuplu la fel de carismatic ca cel format din Brad Pitt și Angelina Jolie sau Tom Cruise și Nicole Kidman, însă, chiar dacă n-au fost la fel de cunoscuți ca superstarurile americane, au fost la fel de iubiți. Chimia indescriptibilă dintre ei i-a făcut pe fani să fie convinși că între cei doi artiști exista mai mult decât o relație profesională, dar, la vremea respectivă, nu au avut satisfacția de a le fi confirmate bănuielile.

Un cuplu pe ecran, dar și în viață

Tineri, frumoși și extrem de talentați, Florin Piersic și Angela Similea au strălucit împreună pe scenă, cu atât mai mult cu cât chimia dintre ei era reală. Cumva însă, cei doi nu au format niciodată un cuplu oficial, nici măcar între căsnicii – Angela Similea a fost căsătorită de patru ori, iar Florin Piersic, de trei ori. Au jucat însă împreună în piese de teatru – cine nu-și amintește musicalul „Corina”, după Jocul de-a vacanța, ori „Nufărul alb”? – și au cântat și interpretat împreună zeci de cuplete și parodii care au făcut deliciul românilor în noaptea de Revelion sau duminicile, în rarele momente când se difuza divertisment la televizor. Recent însă, într-o declarație pentru Wowbiz, Florin Piersic a făcut o declarație surprinzătoare, care le-a răspuns românilor la o întrebare veche de mai bine 30 de ani:

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură' în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere', a povestit actorul. Din păcate, povestea lor de dragoste a rămas la nivel de aventură, pentru că Angela Similea era căsătorită pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic, cu actrița Anna Szeleş.

„Eram un cuplu adevărat”

La rândul ei, Angela Similea a recunoscut, în cartea biografică „Angela – cântec şi rugă”, relația pe care a avut-o cu actorul: „Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”.

Foto: Capturi ecran YouTube

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton