Dan Bordeianu, așa cum nu l-ați văzut niciodată! Fanii sunt șocați: „Tataie, ai îmbătrânit!”

 Dumba Gabriela
.

Dan Bordeainu de acum nu mai are nici o legătură cu bărbatul sexy din „Numai iubirea', după care suspinau toate iubitoarele de telenovele. Bordeianu și-a lăsat barbă și plete și fanii de pe rețelele de socializare s-au șocat de noul aspect al actorului de 43 de ani. În fond, schimbarea șocantă se datorează noului film în care joacă acum Dan, alături de Adrian Titieni – „Căutătorul de vânt'.

Dan Bordeianu și Adela Popescu au jucat în NUMAI IUBIREADan Bordeianu și Adela Popescu au jucat în NUMAI IUBIREA

„Tataie, ai îmbătrânit!' – i-a comentat lui Dan Bordeianu unul dintre cei care îl urmăresc pe rețelele de socilizare, imediat ce actorul a postat o fotografie de la filmări, în care apare alături de Adrian Titieni. Amândoi au barbă și aspect neîngrijit, grație rolurilor pe care le interpretează acum, în filmul „Căutătorul de vânt', însă unii dintre fani n-au înțeles acest lucru și s-au grăbit să judece.

„Ce urâți sunteți cu barbă! Nu-mi dau seama de ce le place bărbaților să-și lase barbă!', a comentat o doamnă, spre rușinea ei, la fotografia postată de Dan Bordeianu.

Cei care au înțeles că este vorba despre fotografii de la filmări l-au felicitat pe Dan Bordeianu pentru noul rol și i-au transmis că așteaptă cu nerăbdare lansarea filmului.

15 ani de la prima telenovelă românească

Acum aproape 15 ani, Dan Bordeianu jucat în prima telenovelă românească, devenind peste noapte cel mai cunoscut star masculin din România. „Numai iubirea', „Lacrimi de iubire' și „Iubire ca în filme' au ținut milioane de telespectatori în fața televizoarelor ani de zile, iar poveștile de iubire s-au mutat de pe peliculă în viața reală, relația dintre Dan Bordeianu și Adela Popescu fiind una dintre cele mai mediatizate la vremea respectivă.

Cei doi au devenit un cuplu și în viața reală, relația lor durând din 2004 până în 2007, despărțirea fiind cauzată de infidelitatea actorului, care ar fi călcat strâmb chiar pe platourile de filmare cu o tânără care asigura figurația la „Iubire ca-n filme'.

Dan Bordeianu se declară un bărbat împlinit și fericit

În 2015, Dan Bordeianu s-a însurat cu Teodora și împreună au o fetiță.

„Am şi eu demonii mei, dar am avut mai mulţi în trecut. Acum pot spune că sunt într-o zonă de echilibru. Când rostesc aceste cuvinte, ele îmi sună ciudat. Dar chiar sunt. Probabil, pentru că luptele care s-au dat în mine în trecut au fost cauzate şi de faptul că nu trăiam în prezent.

Mă urmărea trecutul şi mă speria viitorul. Acum am învăţat să pun o fundiţă (aşa cum prind crăpăturile lemnului în lucrările mele) peste aceste imperfecţiuni şi să mă bucur de prezent.

Nici măcar faptul că Maria creşte văzând cu ochii nu mă mai sperie, doar mă bucur la maximum de fiecare secundă fabuloasă petrecută alături de ea', a declarat recent într-un interviu pentru  „Formula AS'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton