Florin Pastramă de la FERMA, desfiinţat de logodnica de acasă: „M-a vândut la primul colţ!”

 Dumba Gabriela
.

Florin Pastramă, concurent în show-ul „Ferma' de la Pro TV, a plecat de acasă logodit cu Raluca Podea şi se va întoarce, aparent, logodit cu Otniela, colega sa de cabană. Din faţa televizorului, fosta actuală logodnică a afaceristului îl face praf şi mărturiseşte că se simte trădată şi umilită de comportamentul lui Pastramă.

Florin Pastramă şi Raluca PodeaFlorin Pastramă şi Raluca Podea

Raluca Podea admite că Florin Pastramă nu a fost niciodată uşă de biserică, dar atât de umilită ca acum nu s-a simţit niciodată. Aşa se face că, în timp ce ea îşi căuta rochie de mireasă şi plănuia nunta, logodnicul său îi declara iubirea Otnielei. Colega sa de la FERMA nu se dă în lături de la avansurile afaceristului şi îi cântă în strună în fiecare zi lui Pastramă, acceptându-i suprizele şi declaraţiile de dragoste.

Situaţia este sară pe rană pentru Raluca Podea, căreia nu-i vine să creadă ce se întâmplă.

„Când a plecat în Ferma eram împreună! M-a sunat cu două zile înainte să înceapă emisiunea pe post şi era disperat. Îmi spunea – „Abia aştept să vin acasă, iubirea mea, să facem doi copii şi să avem familia noastră. Este foarte greu aici fără tine!' şi apoi, în secunda doi, a acceptat să facă pe marioneta pe acolo. Eu l-am respectat foarte mult, deşi nu a meritat. M-a vândut la primul colţ!', a declarat Raluca pentru VIVA!.

„Are un comportament josnic!'

„Eu nu pot sa accept aşa ceva! Are un comportament josnic şi ieftin, dar bine că a ajuns acolo pentru că altfel nu ştiam cu cine stau de vorbă. Mai este si agramat. Eu l-am învăţat să vorbească civilizat, dar acesta este nivelul lui. Oricât te-ai strădui, nu poţi ridica un om fără voia lui', ne-a declarat Raluca.

Tânăra, care şi-a văzut logodnicul la TV cerând de nevastă o altă femeie pe care abia o cunoscuse, este cu atât mai revoltată cu cât Florin Pastramă o mai călcase strâmb şi îi promisese că nu o va mai pune în astfel de situaţii jenante.

De data aceasta, Raluca nu vrea să-l mai ierte: „Când am văzut circul ăsta ieftin, m-am dus să-mi iau hainele de la el şi tot ce aveam acolo şi m-am mutat la mama. Iniţiam, am zis să stau la mama până se întoarce el, ca să nu locuiesc singură acolo. El trebuia să-şi vadă mai mult de relaţia noastră'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton