Adela Popescu se pregătește pentru prima vacanță în 4. Ce destinație au ales pentru vara aceasta

 Pirvu Cristina
.

Adela Popescu are o familie frumoasă, doi băieței frumoși care cresc pe zi ce trece. Curând, vor să plece în vacanță. Va fi prima în această formulă, în formulă de 4. Prezentatoarea TV știe că nu îi va fi ușor, dar abia așteaptă! 

Adela Popescu a dezvăluit pentru Libertatea ce implică o călătorie în străinătate cu un copil mic, oferind și câteva ponturi pentru ca vacanța să nu fie una obositoare, stresantă, care să se învârtă în jurul copilului.

„Noi vara asta am ales Grecia, în primul rând pentru că atunci când ai copil, părerea mea, trebuie să ai o destinație destul de apropiată. Noi am optat de fiecare dată pentru zborul cu avionul, pentru că o oră-două trec mult mai ușor decât 12-13, cât ar fi drumul cu mașina până în Halkidiki.

Cu doi copii, este aproape exclus să mergem cu mașina. Se plictisesc, oricât de multe jucării le-ai da. Suntem foarte tare în dubii, pentru că eu mi-am dorit pentru vacanța asta o căsuță. Atunci când ești la hotel ți se impun niște reguli – seara, la cină, trebuie să fii gătit, aranjat, copiii trebuie și ei schimbați și când ai doi, e foarte complicat. Așa că vrem o căsuță pe plajă, ca la somnul de prânz al copiilor noi să stăm liniștiți pe terasă, să ne continuăm distracția. La hotel trebuie să mă culc lângă ei', a mărturisit Adela.

Adela Popescu stabileşte botezul celui de-al doilea copil

La 3 luni de la naştere, Adela Popescu stabileşte toate detaliile pentru organizarea botezului micuţului Andrei. Bebeluşul va fi creştinat la primăvară, când vremea va fi mai bună.

„Ne gândim la botez, o să-l facem când ăsta mic nu o să mai încapă în cristelniță, că e pufos, e dolofan. Așteptăm să se mai încălzească puțin. În vară cred că mergem în Grecia, să fie undeva mai aproape. Mergem la Șușani de Paște. Am zis că pe Alexandru îl ducem la bunici o lună, să se învețe și el cu caprele, cu oile”, a spus Adela Popescu la Pro TV.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton