Florin Pastramă a cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt! Răspunsul e surprinzător

 Oana Pantazi
.

Deși totul a început ca o glumă, tachinările dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, la Ferma, au ajuns departe… Concurentul ar fi cerut-o de soție pe Brigitte Sfăt. Rămâne de văzut dacă, după ce vor ieși din concurs, cei doi proaspăt îndrăgostiți își vor pune planurile în aplicare.

Atunci când au intrat în concurs, atât Brigitte Sfăt, cât și Florin Pastramă aveau câte o jumătate acasă. El era într-o relație cu Raluca Podea (cel puțin așa susținea aceasta), iar ea și-a lăsat copiii acasă alături de iubitul ei, Cornel, cu care își făcuse planuri de căsătorie și căruia chiar îi promisese că îi va face un copil… Nu a trecut mult până ce Raluca și Cornel au privit stupefiați, alături de o țară întreagă, la televizor, spectacolul erotic dat de Florin Pastramă și Brigitte Sfăt la Ferma… după câte se pare, cei doi nu s-au limitat doar la asta, relația lor avansând vertiginos spre ceva mult mai serios!

„Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți…', a afirmat o sursă implicată în emisiunea Ferma pentru wowbiz.ro.

Pastramă vrea și copii de la Brigitte'

După ce relația lor a ieșit la iveală, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă nu s-au mai ascuns, iar concurenții sunt convinși că cei doi formează un cuplu „pe bune”. Iată ce a declarat aceeași sursă din proximitatea concurenților: „Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor. Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta. El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de… fierbinte'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton