Mesajul emoționant al Andreei Bălan de pe patul de spital: "E cel mai greu de suportat"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan a postat un mesaj emoționant care face referire la familia ei. A suferit trei operații și este nevoită să stea în spital, departe de cei dragi. Trece printr-o mare suferință, abia așteaptă să se întoarcă acasă. 

Durerile fizice, vânătăile, injecțiile, toate nu se compară cu dorul de familie, de cele două fetițe și de soțul care o vizitează zilnic, în spital. Andreea Bălan a trecut peste 3 operații, intervenții care nu au fost deloc ușoare, care i-au pus viața în pericol. Iată că ea nu s-a lăsat, a luptat și luptă pentru comorile ei, cele mai prețioase ființe din viața ei.

Stă pe patul de spital cu gândul la fetițele ei, la Clara Maria pe care nu a apucat să o ducă la piept, să îi simtă mirosul din cauza durerilor care au trimis-o direct în spital. A fost găsită într-o baltă de sânge, a suportat dureri incredibile, dar dorul de copii e de neegalat.

Cântăreața, din camera spitalului unde stă de mai multe zile, a dezăluit că cel mai greu de suportat e dorul de cei dragi. Pe mezina a văzut-o în poză. Vrea să ajungă acasă, să le pupe, să le iubească pe fetițe, așa cum numai o mamă poate face.

„E greu cu durerea fizica, dar cel mai greu de suportat este dorul de familia mea, de fetele mele si mai ales de micuta Clara care a implinit 3 saptamani de viata si pe care am vazut-o in aceasta perioada doar in poze si filmulete.
Abia astept sa ajung acasa sa le pup si sa le iubesc 
😭👶👧👨‍👩‍👧‍👧❤️
#familiamea Ella Maya, Clara Maria, @george_burcea”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Andreea Balan a fost operata de 3 oriAndreea Balan a fost operata de 3 ori

Cum se simte Andreea Bălan după cea de-a treia operație

Andreea Bălan a fost nevoită să fie operată de urgență, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge la câteva zile după operația de cezariană. Situația nefericită nu s-a încheiat aici, pentru că artista a suferit o intervenție complexă de îndepărtare a unor hematoame.

Acum, la câteva zile de la operație, Andreea Bălan se află în spital, însă se simte mai bine, chiar dacă durerile sunt foarte mari, după cum chiar ea a declarat. Proaspăta mămică trebuie să mai stea câteva zile sub atenta supraveghere a medicilor, iar apoi va putea merge acasă la fetițele ei.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton