Pentru ce meserie s-a pregătit Florin Călinescu înainte de televiziune! Visul i s-a năruit brusc: „Acolo s-a terminat totul”

 Iacob Antonia
.

Florin Călinescu activează în domeniul televiziunii de mai bine de 20 ani. Actorul se află pe micile ecrane de multă vreme, însă puțini sunt cei care știu că prima pasiune a lui a fost fotbalul. Din păcate, un accident l-a făcut să renunțe definitiv la acest sport.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fostul jurat de la ‘Românii au Talent’ a povestit, recent, că se pregătea de mic pentru cu totul altă carieră și visa să joace pe marile terenuri de fotbal ale lumii. Prima dată a jucat rugby, handbal și volei, dar marea lui pasiune era fotbalul.

„Am văzut lumina zilei aproape de stadionul Știința. Care era în viitorul cartier studențesc. Era un stadion între blocuri. Noi n-aveam voie să câștigăm campionatul, chiar dacă aveam o echipă foarte bună. Mai căpăceam CCA-ul și Dinamo, dar mai mult de locul 3 n-am luat. Apoi acolo s-a jucat rugby, handbal și volei. Pe ciment că nu exista sală de sport. Era doar beton!', a spus Florin Călinescu, potrivit Wowbiz.

florin-1-1florin-1-1

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Florin Călinescu înainte de televiziune!

Pe când avea doar 13 ani, Florin Călinescu a suferit un accident pe teren, care l-a împiedicat să-și mai continue cariera de fotbalist. Bărbatul a suferit o ruptură de menisc. Câțiva ani mai târziu, Călinescu s-a îndreptat spre actorie. 

„Am jucat fotbal la pitici, juniori, juniori republicani, tineret. Jucam pe dreapta. Eram fundaș. Noi jucam la 12 ani și erau unii care evoluau contra noastră cu păr pe piept, niște uriași de mi-au rupt piciorul. Jucam cu Electromotorul, CFR, Vulturul Jimbolia… Am avut meniscul rupt de la 13 ani și acolo s-a terminat totul.  Atunci a început să-mi placă teatrul și am mers pe asta', a mai spus Florin Călinescu.

Citește și: Ce planuri are Florin Călinescu, după ce și-a dat demisia de la PRO TV: „Să mă întorc la…”

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV: „Am semnat un contract cu…'

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut: „În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV: „Eu am negociat doar acum 5 ani”

Florin Călinescu și-a dat demisia de la PRO TV

Demisia lui Florin Călinescu de la Pro TV a șocat pe toată lumea, mai ales că actorul face parte din juriul „Românii au talent'. S-a vehiculat că motivul plecării de la Pro TV ar fi banii, însă Florin Călinescu neagă această variantă. Altul este motivul pentru care a încetat colaborarea cu televiziunea lui Adrian Sârbu.

În direct la Aleph News, Florin Călinescu a negat că plecarea lui de la Pro TV ar fi legată de o negociere de ordin financiar.

„Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni.

Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera’, a declarat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton