Fiul lui Zmărăndescu, reacție la gestul tatălui său de a-și șterge tatuajul cu el: "Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă"

 Dumba Gabriela
.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu se declară dezamăgit, dar nu surprins de gestul tatălui său de a-și șterge tatuajul cu chipul său. La întoarcerea de la Survivor, Cătălin Zmărăndescu a decis să acopere chipul fiului său cu cel al unui lup, menționând că a venit timpul să lase trecutul în urmă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a postat, zilele trecute, pe Instagram o fotografie cu brațul pe care își tatuase chipul fiului său, menționând pentru fanii săi că urmează să acopere respectivul tatuaj cu altul nou. Mihai, fiul său cel mare, a luat foc când a văzut gestul tatălui său.

catalin-zmarandescucatalin-zmarandescu

Cătălin Zmărăndescu a acoperit tatuajul cu chipul fiului său

Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că vrea să lase trecutul în urmă, motiv pentru care a mers la și și-a acoperit tatuajul cu primul lui copil, Mihai. Sportivul și-a imprimat desenul unui lup pe chipul fiului lui.

„Am venit să fac un cover (n.r. – o acoperire) peste un tatuaj mai vechi. A venit timpul să-l schimb și să-l acopăr', a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Citește și: Cum a ajuns Radu Ștefan Bănică să participe la Te Cunosc de Undeva:Abia terminasem Bac-ul și…

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: „Libertatea pe care o acorzi…

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea:Dorul mă arde zi de zi

Fiul lui Zmărăndescu, reacție la decizia tatălui său de a-și acoperi tatuajul cu el

Mihai Zmărăndescu a făcut un anunț pe rețelele de socializare cu privire la decizia pe care a luat-o tatăl său. Acesta consideră că gestul făcut de tatăl său este unul imatur și că ar trebui să fie asumat deoarece copiii nu îi poți lăsa în trecut.

„Au fost foarte multe persoane care m-au judecat în momentul în care am ales să vorbesc despre Cătălin. Eu doar am vrut să vă arăt cum mă simt.

Vouă vi se pare normal ca un om matur, un tată de 49 de ani care susține că e important să fii un părinte care e alături de copiii lui, să-și șteargă tatuajul cu propriul copil?

Acum câteva zile a făcut un cover peste tatuajul cu mine. A spus că lasă trecutul în urmă. Și a avut nesimțirea să posteze pe rețelele de socializare.

Cătălin, copiii n-ai cum să-i lași în urmă. N-ai cum să spui că sunt în trecut. Și încă o chestie, încă te am tatuat. Se pare că eu am ales să fiu mai matur și să-mi asum că ești tatăl meu', a declarat Mihai Zmărăndescu, pe pagina lui personală de Tik-Tok.

Mihai Zmărăndescu are tatuaj cu tatăl său

Într-una dintre cele mai recente postări de pe TikTok, Mihai Zmărăndescu a dezvăluit că a decis inclusiv să-și tatueze corpul tatălui său doar pentru a putea vorbi cu tatăl său, dar s-a lovit de indiferența fostului luptător.

Mi-am tatuat pe piele tot corpul lui doar ca să vorbesc cu el. El a avut o reacție ciudată atunci la adresa mea, chestie care m-a durut.

Un tată care își iubește atât de mult copiii de ce se prezintă doar cu doi dintre cei patru? Nu vă sună aiurea?', a spus Mihai Zmărăndescu.

Între Cătălin Zmărăndescu și fiul lui este un conflict mai vechi

Mihai Zmărăndescu nu vrea să se împace cu tatăl său, dar speră că își va plăti, totuși, datoriile față de el cu banii de la Survivor. Pe surse s-a aflat că Faimosul Cătălin Zmărăndescu s-ar fi întors cu 45.000 de euro de la Survivor pentru că ar fi fost plătit cu 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

Mihai Zmărăndescu a declarat recent că a întrerupt orice legătură cu tatăl său, iar decizia este definitivă. Cei doi nu își mai vorbesc de mai bine de trei ani, însă băiatul continuă să-i adreseze tatălui său cuvinte dintre cele mai dure. Nici Cătălin Zmărăndescu nu a insistat să se împace cu fiul său.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!, a spus băiatul în cadrul unei emisiuni TV.

Chiar dacă a ajuns în România, Zmărăndescu nu l-a contactat nici pe Mihai, fiul său din prima căsătorie, pentru a avea discuția pe care, cu ceva timp în urmă și-o mai dorea tânărul, motiv pentru care, acum, tânărul ne-a mărturisit că nu se mai poate pune problema unei discuții civilizate tată – fiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton