Fiul Luminiței Anghel a fost snopit în bătaie! Imagini dure cu David Pușcaș plin de sânge: ”Putea să mă omoare în casă. M-a amenințat că se întoarce!”

 Dumba Gabriela
.

Fiul Luminiței Anghel se teme pentru viața lui. David Pușcaș a postat pe Facebook un mesaj cutremurător și fotografii în care apare plin de sânge și vânătăi. Tânărul susține că îi cunoștea pe cei care l-au bătut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul Luminiței Anghel a cerut public ajutorul oamenilor, după ce a fost bătut cu brutalitate de doi prieteni care au dat buzna în casa lui, în seara de 26 august. Bărbații menționați l-ar fi bătut cu pumnii și picioarele, apoi i-ar fi distrus mai multe bunuri din casă. Prietenii de pe Facebook l-au sfătuit să sune la Poliție.

Scriu aici cu o situație extrem de delicata.in primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job si sa ajung la un prieten.Situatia a fost in felul urmator. eu mi am expus o parere sincera despre Robert reamzy la un prieten comun. acest prieten pentru ca asa il consideram plecase de la mine si dupa 20 de minute imi scrie intrebandu ma daca mai sunt acasa , evident i scriu ca da si oricum eu trebuia sa plec asa ca ieseam impreuna.

img-13img-13

Acesta defap era cu Robert care prob il stiti de la vocea , au intrat la mine in casa si de acolo a inceput totul . Robert incepuse sa imi reproseze ce am zis de el si sa devina agresiv a inceput sa imi arunce toate farfuriile paharele ghiozdanul cu portofelu pe geam eu rugandul sa iasa din casa mea apoi a sarit cu pumnii ma calcat cu bocancii pe picior mia zdrobit telefonul si sunt lovit la cap si la ochi. nu stiu cum sa anunt autoritatile sunt efeciiv socat o sa ma duc acum la vecini sa cer ajutor pentru ca ma amenintat ca se va intoarce. vreau sa se stie ca e un om periculos si mai les felul in care ma atacat si eram efectiv fara aparare putea sa ma omoare in casa', a povestit pe pagina personală de Facebook David Pușcaș, seara trecută.

Nu mai vorbește cu mama lui de ani buni

De-a lungul timpului, între Luminița Anghel și fiul ei, David, au existat multe momente tensionate, mai ales de când au început să își facă publice problemele relației lor.

Cântăreața l-a adoptat pe David pe vremea când era doar un copilaș și relația lor a fost una normală, de mamă-fiu, până când tânărul a ajuns la vârsta adolescenței. Pentru că l-a îndrumat să-și găsească un loc de muncă, David a interpretat că Luminița Anghel își dorește să scape de el, dat fiind faptul că a reușit să aducă pe lume propriul ei copil.

Din acel moment, relația celor doi s-a degradat treptat, ajungând să facă turul televiziunilor pe tema scandalului dintre ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton