(P) Absoarbe murdăria nu o împrăștia! Mopul electric, soluția igienică pentru podele WOW!

 Stamen Diana
.

A trecut mai bine de un secol de când sute de milioane de oameni din întreaga lume își spală podelele cu o invenție denumită mop. Și tot atâția ani de când miliarde de litri de apă murdară sunt schimbați cel puțin o dată pe parcursul procesului de curățenie. Dacă mai adăugăm și timpul pierdut cu aceste operațiuni și rezultatele departe de perfecțiune, e lesne de înțeles de ce mopul electric este inovația dorită acum de peste 60 de milioane de europeni în locul mopului clasic. 

Igienă de neegalat

Probabil cel mai mare dezavantaj al mopului clasic este că nu poate absorbi niciodată murdăria peste care trece. Dimpotrivă, doar o împinge către marginile podelelor, mai ales dacă nu aveți răbdarea sau timpul de a înlocui foarte des apa din găleată. Așa că nu e de mirare că aproape 80% dintre nemți, francezi, britanici sau americani nu mai suportă spălatul podelelor cu un mop clasic. Iar pe lista nemulțumirilor se regăsesc și nevoia de a freca de prea multe ori aceeași zonă, pentru a elimina o pată încăpățânată, intrarea în contact cu apa murdară sau cărarea unei găleți plină cu apă prin toată casa.  

Comparativ, noul mop electric FC 3 de la Kärcher este exact antiteza tuturor neajunsurilor mopului clasic. 

Curățenie cu adevărat WOW

Principalele inovații ale mopului electric de la Kärcher, ce va detrona în scurt timp „domnia' mopului clasic, sunt faptul că spală numai cu apă curată, din rezervorul dedicat, dar și funcția de auto-curățare a rolelor, prin intermediul căreia acestea sunt permanent curățate si umezite. În plus, ceea ce nu va putea realiza niciodată un mop clasic, FC 3 curăță podeaua, apoi absoarbe mizeria, concomitent cu furnizarea peliculei de apă proaspătă cu detergent. Practic, Kärcher FC 3 oferă o igienă imposibil de egalat, întrucât puteți completa rezervorul de apă și cu substanțe dezinfectante. 

Această caracteristică unică se datorează vitezei de rotație a rolelor, ce ajunge la 500 de rotații pe minut, o performanță imposibil de egalat de un echipament neautomatizat de curățare a podelelor.

Și la capitolul timp mopul electric depășește orice așteptări. Întrucât este atât de subțire încât poate fi depozitat, practic, oriunde în casă, Kärcher FC 3 necesită mai puțin de un minut pentru a fi deja în funcțiune. Nu trebuie decât să umpleți rezervorul cu apă și detergent și să apăsați butonul „start', iar rolele încep să se umezească. Numărați doar câteva minute de utilizare și puteți fi siguri că, la final, veți spune WOW podelelor din casă. Dacă mai adăugăm și faptul că totul este perfect uscat în doar 2 minute…

Practic, FC 3 este mai eficient cu 20% față de un mop clasic în tot ceea ce înseamnă proces de curățare și colectare a murdăriei, inclusiv în cele mai încăpățânate margini. Apropo de acestea, capătul pivotant al mopului electric Kärcher poate ajunge cu ușurință oriunde, inclusiv sub mobilier, spre deosebire de un mop clasic, mult mai greu de utilizat din acest punct de vedere.

Nu intrați in contact cu  murdăria

Puține lucruri sunt mai neplăcute ca procesul de curățare al mopului clasic după o sesiune de spălat podele. Asta nemaipunând la socoteală schimbarea apei, cel puțin o dată, pe parcursul operațiunii de spălare în sine. Stoarcerea și aruncarea apei utilizate sunt procese în timpul cărora aveți toate șansele de a intra în contact cu murdăria, plus timpul pierdut în acest sens. Cu mopul electric de la Kärcher, toate aceste momente dezgustătoare sunt eliminate, întrucât rezervorul de apă poate fi golit cu o singură mișcare, în timp ce rolele pot fi curățate în mașina de spălat rufe, la un program de până la 60 de grade Celsius. 

Trăiască mopul electric, ce ne aduce economie pe toată linia: timp, apă, detergent!

Economia de timp nu este singurul capitol undes mopul electric câștigă detașat. Și în ceea ce privește consumul de apă Kärcher FC 3 este campionul sustenabilității, întrucât nu are nevoie decât de 0,4 litri de apă pentru a curăța și igieniza la perfecțiune 60 de metri pătrați de podele. Asta comparativ cu un mop clasic, al cărui găleată poate necesita chiar și 5 litri de apă. Ce trebuie schimbați pe parcursul operațiunii. 

În final, concluzia este simplă: era mopului clasic a apus, trăiască mopul electric! Iar în contextul sanitar actual, mopul electric nu mai este doar o soluție utilizată cu precădere în Vest, ci una accesibilă fiecărei case unde siguranța și igiena sunt prioritare, astfel că sunt și tratate cu responsabilitate și grijă față de cei dragi. 

Vino în magazinele Kärcher, să vezi cu ochii tăi cum arată podele WOW sau intră pe site, ca să afli și mai multe detalii despre cum îți primești banii înapoi dacă nu te vei convinge de noua revoluție în materie de curățenie: https://www.kaercher.com/ro/30-zile-banii-inapoi.html

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton