Fiul lui Lili Sandu a fost operat recent: „Stau lângă el cu ochii în lacrimi”. Imaginea cu Thomas Jay de pe patul de spital

 Ifrim Georgiana
.

Lili Sandu și Silviu Țolu au devenit părinți pentru prima dată pe 10 august 2020. Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Thomas Jay, deși medicii îi spuseseră că șansele de a rămâne însărcinată sunt foarte mici. În urmă cu câteva zile, fiul acesteia a fost suspus unei intervenții chirurgicale, un moment extrem de dificil pentru moderatoarea emisiunii „Vorbește lumea'. Iată ce a pățit băiețelul lui Lili Sandu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu din anul 2015 și sunt părinții unui băiețel superb, pe nume Thomas Jay, în vârstă de doi ani. Prezentatoarea TV s-a confruntat cu probleme de infertilitate și a mărturisit, chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice la 28 de ani.

lil9lil9

Pe rețelele de socializare, Lili Sandu a postat o fotografie cu fiul ei de pe patul de spital. Micuțul Thomas Jay a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar prezentatoarea TV a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acestuia.

Citește și: Lili Sandu a avut probleme cu infertilitatea. Ce diagnostic a primit la 28 de ani și cum s-a vindecat: „Au fost lucruri care m-au speriat și…'

Citește și: Cabral și Lili Sandu, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV: „N-am avut emisiune cu femei perfecte'

Citește și: Mihai Petre este noul jurat Te Cunosc de Undeva: „După primele filmări, pot spune cu mâna pe inimă că…”

Citește și: Florin Ristei și-a sărbătorit iubita în Miami. Naomi Hedaman a împlinit 30 de ani / Ce imagini au publicat pe Instagram

Fiul lui Lili Sandu a fost operat recent

Fiul lui Lili Sandu și al lui Silviu Țolu a fost supus unei proceduri chirigicale de îndepărtare a polipilor. Pe contul de Instagra, prezentatoarea TV a publicat o imagine cu fiul ei pe patul de spital, alături de un mesaj emoționant.

„Of, imaginea asta îmi rupe sufletul în bucăți…. Stau lângă el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat. După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus ‘la revedere polipilor.

Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de o oră, eh, se mai schimbă treaba.

Astăzi, m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor. Acum am înțeles cum e, și e al naibii de greu', a scris Lili Sandu pe Instastory.

„Am fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice'

 La 28 de ani, Lili Sandu a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, cea mai frecventă cauză de infertilitate la femei.

„Am fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice. Pe vremea aia se știa ceva despre asta. Dar nu foarte multe lucruri. Ideea este că asta a dus a faptul că am  fost diagnosticată cu o premenopauză. Exact la 28 de ani… Infertilitate și așa mai departe.

Au fost lucruri care m-au speriat în acel moment și, ulterior, am aflat că foarte multe femei, până și în ziua de astăzi, de acest sindrom al ovarelor micropolichistice. Alimentația a fost cea care m-a ajutat pe mine, cea care m-a îndrumat către nutriție', a spus prezentatoarea la „Vorbește lumea'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton