Fiul lui Kamara a suferit a cincea intervenție cu celule stem. Cum se simțe micuțul Leon

 Pirvu Cristina
.

Kamara și fiul lui au călătorit din nou în Turcia. Micuțul Leon a fost supus de medicii la operația cu numărul 5. Băiețelul are suferințe multiple, dar medicii speră să îl ajute, să îndeplinească dorințele părinților. 

Leon, la 5 ani, în loc să se joace și să alerge fericit ca orice copil de vârsta sa, micuțul mișcă și folosește doar un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. Din cauza afecțiunii sale și a faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon nu merge nici măcar de-a bușilea.

Iată că soluția au găsit-o în Turcia, acolo unde face transplant cu celule stem. Kamara a dat declarații despre starea micuțului, spunând că este fericit doarece Leon s-a ridicat în fund singur.

Kamara si fiulKamara si fiul

 

Suntem bine, am fost în Turcia câteva zile. Am fost pregătiți pentru a 5-a intervenție cu celule stem, care a avut loc pe 22 august, pe 23 ne întoarcem (n.r.: azi). Leon este curajos, voios, super inteligent, așa cum și-a arătat progresele din ultima vreme. Din punct de vedere cognitiv este din ce în ce mai bine, este foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, comunică foarte bine, la kinetoterapie lucrează mult mai bine de atunci și drept urmare face progrese, unul dintre ele fiind acela că s-a ridicat și în fund singur.  

Se mișcă mult mai repede și când e vorba să se târască în patru labe, sunt semne bune din partea tuturor terapeuților lui care spun că tot ce facem îl ajută enorm. Intervențiile cu celulele stem l-au făcut mult mai comunicativ și mai deschis la progrese.  Continuăm să facem la București kinetoterapie, ergoterapie, a terminat injecțiile pe care le-a făcut timp de 3 luni, un tratament special, urmează  apoi în septembrie ce-a de-a 6-a intervenție și apoi o alungire de mușchi', a mărturisit Kamara pentru Pro TV. 

Pentru cele 6 intervenții de care are nevoie Leon, Kamara trebuie să plătească în jur de 78.000 de euro.

Fiecare dintre noi poate să-l sprijine pe Kamara să-și îndeplinească visul de a-și vedea copilul sănătos donând către Asociația Ensar Duman în contul:

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR

RO80BACX 0000001712976003 – USD 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton