(P) Cum pot fi protejate telefoanele de ultimă generație? Gadget-uri ce pot face lucruri incredibile de la GSMnet.ro

 Sava Elisabeta
.

Evoluția gadget-urilor este una incredibilă – unele dintre ele pot realiza cu foarte multă precizie lucrurile pe care oamenii le fac de obicei. Această nișă este în continuă dezvoltare. Mereu pe piață apar lucruri inedite, lucruri de folos ce au o intelegență artificială care uimește.

Pe lângă roboți, tablete, PC-uri cu funcții diverse ce ușurează munca omului, telefoanele sunt cele ce țin pasul cel mai bine cu actualitatea. Având în vedere diferitele brand-uri consacrate ce se ocupă cu acest lucru, modelelor noi cu funcții extrem de diverse, nu le vor lua luni să apară pe piață.

Având în vedere că unele au un preț destul de piperat, protejarea telefoanelor proaspăt achiziționate este recomandată. Pe lângă prețul achiziționării, costurile aferente service-ului pot fi pe măsură. Pentru iubitorii de telefoane de ultima generație,  GSMnet.ro poate furniza accesorii pentru cele mai noi modele de telefoane de pe piață.

Huse de telefoane marca Samsung

Foliile de sticlă și husele sunt cele ce pot oferi o foarte mare protecție telefonului. Pentru iubitorii de telefoane marca Samsung, gsmnet.ro a pregătit o gama vastă de huse și accesorii necesare pentru telefonul mobil.

Împătimiții de noile tehnologii au nevoie de accesorii Samsung consumabile sau pur și simplu accesorii despre care deja se știe că nu pot funcționa pentru totodeauna. Atracțiile rămân tot husele. Acestea vor proteja telefonul și atunci când este supus la șocuri, dar și de apă sau obiecte ascuțite ce îl pot zgâria. Paleta de accesorii este una vastă și invită pe oricine să o exploreze. Husele și accesoriile sunt pentru o gamă largă de tipuri de telefon. Nou-lansatele Samsung Galaxy Note10 și Note 10+ se bucură în această perioadă de o mare popularitate. Sute de husele originale Samsung sau Spigen te așteaptă acum pe GSMnet.ro pentru a-ți proteja cu succes investiția de aproape 1000 euro, în aceste telefoane de ultimă generație.

Gadget-uri ce au revoluționat lumea fitness-ului

În materie de ceasuri inteligente, Samsung deține un loc principal în topul modial. Cele mai noi și mai în vogă accesorii sunt Galaxy Watch Active. Aceastea sunt ceasuri de fitness ce pot oferi și sfaturi în mod activ – plusând pe determinarea fiecăruia.

Design-ul acestora este unul de invidiat – discret și cu afișaj clar, cu o varietate de curele disponibile pentru majoritatea cazurilor. În aceeași ordine de idei, ceasurile Galaxy Watch Active au mai multe cadrane ce pot fi personalizate. Acestea îmbină design-ul aparte, pretențios cu funcționalitatea.

Totodată, ceasurile monitorizează ritmul cardiac. În caz de stres sau alte evenimente va trimite alterte instantanee atunci când detectează o frecvență cardiacă anormală. Este un aliat ce depășește așteptările – ajută la reducerea stresului prin exerciții de respirație ghidate. Va afișa și diferența dintre nivelul de stres înregistrat și nivelul de după exercițiile de respirație.

Aceste accesorii fitness Samsung monitorizează și afișează evoluția stării de sănătate pe ecran. Pot ține o evidență a activităților fizice timp de peste 45 de ore după o singură încărcare. De menționat este că se încarcă prin wireless – conectate la baterii externe, acestea se vând separat.

Acestea prezintă și rezistență la apă la o adâncime de 50 de metri – nu este recomandat totuși pentru activități ce implică presiune sub apă. Trebuie să fie uscat înainte de orice folosire.

Pentru un plus de detalii în completarea celor enunțate anterior, GSMnet.ro stă la dispoziție. În aceeași ordine de idei, pe GSMnet.ro se găsesc și alte produse și accesorii ce merită să fie achiziționate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton