Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa mamei sale: ”M-ai bătut până te-a durut mâna”. Și-a scos certificat medico-legal

 Dumba Gabriela
.

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei este departe de final. Pe zi ce trece apar acuzații tot mai grave între cei doi. Recent, Robi a afirmat că mama lui l-a bătut îngrozitor și a avut un certificat medico-legal doveditor, în acest sens, însă l-a rupt pentru că nu a vrut să-i facă rău lui Brigitte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Potrivit lui Robi, Brigitte Sfăt nu ar fi fost bătută de el, în urmă cu trei luni, atunci când bruneta a fost la Poliție să-l reclame. În realitate, lucrurile s-ar fi petrecut pe dos. Tânărul acuză că mama lui este cea care l-a bătut pe el, „până a durut-o mâna”.

Robi spune că a mers la IML, intenționând să-i facă Brigittei plângere penală, însă a rupt certificatul medico-legal de față cu Brigitte. 'Am rupt certificatul medico-legal pentru că mi se pare o prostie să fie depuse plângeri între persoane din aceeași familie. Și doi la mână, știu că unde dă mama, crește', a povestit Robi la Antena Stars.

Brigitte-sfat-5-1Brigitte-sfat-5-1

Dezvăluirea a fost făcută în fața camerelor de luat vederi în cadrul reality-show-ului despre viața familiei Pastramă.

Robi: 'Mai vreau să clarificăm încă o chestie! Cine te-a bătut, când am fost dat afară din casă?'

Brigitte: 'Cum adică cine m-a bătut?'

Robi: 'Cine a rupt, ieri, cerificatul medico-legal și l-a aruncat la gunoi?'

Brigitte: 'Păi asta nu înseamnă că…'

Robi: 'Cine te-a înjurat și tu mă băteai până te-a durut pe tine mâna? Și după…'

Brigitte: 'Unde te-am bătut? Spui niște chestii care nu sunt chiar…'

Robi: '… Și după ți-am dat o flegmă în față și am, plecat din casă!'

Brigitte: 'E foarte urât…'

Florin Pastramă: 'Băi, terminați, gata'…

Brigitte: 'E urât ceea ce faci. Numai pentru că am spus adevărul despre Ovidiu' (Torj, al doilea soț al Brgittei, n.r.).

Robi: 'Nu te mai ridica pe numele altora! Ce zici de treaba asta? Doar Brigitte, fără Pastramă, fără tot… Și fără Sfăt!'

Acum trei luni, Brigitte a mers la Poliție pentru a depune o plângere împotriva fiului ei, care ar fi chemat niște prieteni în casă și nu doar că i-au vandalizat casa, dar au și agresat-o fizic.

„Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea', a povestit Brigitte în urmă cu trei luni.

'Lui îi e milă de toți, dar de mine…'

Recent, în presă au apărut imagini în care Florin Pastramă era agresiv fizic și verbal cu Brigitte. Deși au încercat să minimizeze gravitatea situației atunci, vedeta a dezvăluit într-un exces de furie motivul scandalului de la shaormerie.

Zici că nu se ceartă toți. Nu e așa… mai avem și probleme. Nici nu mă bătea în primul rând, mă certam cu el. De la angajați mă certam. Nu mai puteam… eram ruptă. Munceam nonstop cu angajații plătiți. Ei îi cocoloșește pe toți angajații, de aia m-am certat cu el. Lui îi e milă de toți, dar de mine…’, a spus Brigitte Pastramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton