Nea Mărin și soția sa, bolnavi de COVID-19, au sărbătorit 40 de ani de căsătorie pe patul de spital: "La bine și la greu, tot împreună"

 Cica Cristina
.

Nea Mărin și soția sa au fost testați pozitiv săptămâna trecută cu noul coronavirus, cei doi fiind internați la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș. Se pare, însă, că cei doi au avut motive de sărbătoare în spital: onomastica lor și aniversarea a 40 de ani de la căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nea Mărin, gazda emisiunii ‘Poftiți pe la noi’ a fost confirmat cu SARS-CoV-2, după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul care urmează să fie difuzat la Antena 1.

Inițial, simpaticul prezentator a intrat puțin în panică, dar, din fericire atât el, cât și soția lui, Mioara Barbu, au făcut forme ușoare ale bolii.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor:„Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc'/ EXCLUSIV

Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internet, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia «cosmonauți», m-am liniștit’, a declarat celebrul coregraf pentru jurnaliștii Observatorului de la Antena 1.

Precum era de așteptat, după această veste, filmările la emisiune au fost sistate.

Citește și: Teyana Taylor a născut a doua oară în propria baie!Primele imagini cu bebelușul

La începutul lunii septembrie, cei doi nu au sărbătorit doar onomastica, ci și împlinirea a 40 de ani de mariaj. Cu această ocazie, Nea Mărin a transmis un mesaj, la o săptămână după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Nea-Marin-1Nea-Marin-1

Nea Mărin, mesaj la o săptămână după ce a fost infectat cu COVID-19

Nea Mărin a dat asigurări că se simt bine, chiar dacă sunt încă internați în spital.

Citește și: Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus:„Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu'

La mulți ani tuturor celor care purtați numele sfânt la FECIOAREI MARIA! Vă dorim tuturor multă sănătate, iubire, iar MAICA SFÂNTĂ să vă ocrotească și să vă binecuvanteze! Noi suntem bine, încă la spital, ieri am aniversat 40 de ani de când ne-am unit destinele, azi ziua numelui…la bine si la greu, tot împreună!🙏♥️ Aveți grijă de voi!, a transmis vedeta de la Antena 1.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton