Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc joacă într-un film cu Catherine Zeta-Jones: "A fost relaxant"

 Dumba Gabriela
.

Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc și-a făcut debutul în cinematografie și joacă într-un film pe care Tim Burton îl filmează în România, „Wednesday', o continuare a poveștii Familiei Addams. Se știe că în acest serial joacă și Catherine Zeta-Jones, dar și actorul George Burcea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRE, GRATIS, AICI!

David Enache este foarte mândru că la o vârstă atât de mică își regăsește numele în distribuție alături de actori consacrați. Fiul lui Adrian Enache a dezvăluit că la filmări nu s-a simțit deloc inconfortabil, ba dimpotrivă. Toată lumea l-a făcut să se simtă bine, filmările au fost relaxante și abia așteaptă să vadă rezultatul.

1-1661-166

„Mi-a plăcut foarte mult la filmări, a fost totul foarte relaxant', a povestit David Enache despre filmările pentru celebrul serial.

David Enache este pasionat de cinematografie, de actorie. El urmează Liceul Internațional de Informatică, dar și cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie Studiourile Buftea, scrie avantaje.ro.

Acum, adolescentul și-a pus în practică talentul lui în videoclipul tatălui său.

Recent, Adrian Enache și băiatul lui au fost invitați în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D unde au vorbit despre proiectul lor comun. Cei doi au colaborat în cadrul celui mai recent videoclip al artistului, pentru piesa „Viața din vis'.

„Sunt fericit să am doi copilași care îmbrățișează pasiunile vieții mele, muzica, filmul și fotbalul, că și el joacă fotbal. Deci sunt înconjurat de binețe, iar Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.

De aia în textul piesei mele o să vedeți că am putut să merg și eu de mână cu Dumnezeu. Este un text dumnezeiesc de frumos!', a declarat Adrian Enache, amintind și de fiica lui, Diana.

Referitor la videoclipul lui Adrian Enache, David Enache a spus: „Asta a fost altceva. În primul rând, pentru că a fost chestia asta cu filmatul lângă tatăl meu, și-n al doilea rând, era o filmare mult mai mică. La clipul lui am fost noi doi și încă doi oameni'.

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită

Citește și: Anamaria Prodan și Reghe s-au certat în direct la TV:„Cine mă cunoaște…

Citește și: Cine este soția lui Dumitru Dragomir, femeia pe spune că nu a înșelat-o niciodată:„Este o sfântă

Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc joacă într-un film cu Catherine Zeta-Jones

Relația Iulianei Marciuc cu Adrian Enache a început în anul 1995, în vremea când artistul încă era căsătorit. Dar iubirea lor a fost una greu încercată, iar rodul dragostei lor a constituit cea mai frumoasă răsplată a răbdării.
De altfel, fiul lor, pe nume David Mihnea, are 16 ani și nu pare că ar vrea să-i calce pe urme tatălui său și să performeze în lumea muzicii, ci, mai degrabă îi place să activeze în lumea teatrului și a filmului. Astfel că adolescentul este pasionat de regie, film și actorie.

În urmă cu un an, David Enache povestea, în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, cum și-a descoperit pasiunea pentru teatru.

„Prima oara am fost la scoala de televiziune, unde am făcut cinci ani și a trebuit să aleg dacă vreau televiziune sau teatru. Anul acesta am filmat si un scurt metraj.

Imi place si sa cant, am incercat cand eram mai mic. Am treminat clasa IX-a cu media 9.75. Acum am inceput sa invat turca, este foarte grea. Nu am iubită', a spus tânărul atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton