Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4! Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

 Martin Lorena
.

Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4. Sezonul patru al emisiunii Mireasa de la Antena 1 a luat sfârșit! 3 cupluri au reușit să își spună cel mai important DA din viața lor. Mai mult decât atât, Ella și Petrică au atras simpatia oamenilor de acasă datorită conexiunii dintre ei, dar și a modului în care au gestionat situațiile în care au fost puși de-a lungul sezonului. Iată ce planuri au aceștia cu cei 40.000 de euro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ella și Petrică au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din casa Mireasa. Aceștia au dovedit de-a lungul sezonului că se iubesc și au câștigat admirația oamenilor de acasă. În ediția difuzată duminică, 19 decembrie 2021, aceștia au aflat că au primit cele mai multe voturi din partea publicului, motiv pentru care au fost desemnați câștigătorii Mireasa, sezonul 4.

Ella-Petrica-1Ella-Petrica-1

Cei doi au făcut primele declarații cu privire la marele premiu. Aceștia au recunoscut că vor să își construiască o casă cu banii primiți în urma showului.

Citește și: Când începe sezonul 5 al emisiunii Mireasa.Simona Gherghe a făcut anunțul

Citește și: Iulia Albu, în rochie de mireasă la iUmor! Reacția lui Mihai Beandeac:”Am crezut că…”

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Citește și: Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc joacă într-un film cu Catherine Zeta-Jones:„A fost relaxant'

Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!

În ediția de dumină, 19 decembrie 2021, a avut loc marea finală a sezonului 4 Mireasa. Trei cupluri au reușit să își spună marele „DA' și să ajungă la votul publicului. Cu toate acestea, doar Ella și Petrică au plecat cu marele premiu acasă! Ei nu doar că s-au câștigat unul pe celălalt, ci au primit 40.000 de euro. Cu acești bani, cuplul a recunoscut că își dorește să construiască o casă în Baia Mare.

Pe locul doi s-a clasat cuplul format din Ana și Alex, iar pe locul trei Raluca și Ion. Chiar dacă aceștia nu au reușit să se clasifice pe prima poziție, ei au devenit câștigători prin simplul fapt că s-au îndrăgostit și și-au jurat că vor rămâne toată viața împreună.

„Nu ne așteptam'

Ella și Petrică au avut mari emoții înainte ca Simona Gherghe să facă marele anunț. Aceștia au recunoscut că nu se așteptau să fie atât de votați și să câștige marele premiu cu 46,46% dintre voturi.

„Nu ne vine să credem! Nu ne așteptam. Nici nu ne gândeam la asta! Cu banii vrem să ne luăm o casă în Baia Mare!', au fost primele declarații ale câștigătorilor.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton