Fiica lui Aurelian Preda, înglodată în datorii după moartea tatălui ei. Cine a dat-o în judecată: "Este o suma de 4500-5000 de euro la mijloc"

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Aurelian Preda spune că a rămas cu datorii mari după moartea tatălui ei, iar acum a fost și dată în judecată pentru alte sume mari de bani pe care nu-și permite să le achite. Tânăra se străduiește să găsească soluții pentru a scăpa de datoriile lăsate de tatăl ei, regretatul Aurelian Preda.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Au trecut șase ani de când Aurelian Preda a plecat dintre noi, astfel că încă de pe atunci fiica lui s-a angajat să se ocupe de tot ceea ce i-a rămas, indiferent că este vorba de bunuri materiale sau datorii.

646×404-6646×404-6

Cu ce datorii a rămas fiica lui Aurelian Preda după moartea tatălui ei

Anamaria Preda a dezvăluit că lună de lună plătește datorii la bancă pentru aparatamentul tatălui său cumpărat în rate, iar pe lângă asta, zilelele trecute a fost chemată în Instanță din cauza unei datorii în valoare de aproximativ 5.000 de euro pe care Aurelian Preda ar fi făcut-o la un dezvoltator imobiliar.

„Pe 2 februarie am primit o citatie la apartamentul unde platesc rate deja. (…) Tatal meu a achizitionat apartamentul in Iunie 2016. Se spune ca trebuie achitata pana în septembrie 2016.

M-au chemat in Instantantă. Este o suma de 4500-5000 de euro la mijloc.

Domnul sustine ca exista o chitanta prin care tata ar fi imprumut o astfel de suma de la el. Incerc sa scap cat de mult pot de toate datoriile tatalui meu. Mai este creditul bancar pana in anul 2039. (…)”, a declarat Anamaria Preda la Acces Direct.

Citește și: Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce au plecat Bogdan și Celia: „O experienţă interesantă'

Citește și: Bogdan Ionescu, atac dur la adresa Ceraselei de la Insula Iubirii: „Nu ai respect. Dacă erai femeia mea… „

Citește și: Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, prima apariție publică de la începutul războiului. Cum s-au afișat la funeraliile fostului preşedinte al Ucrainei

Cum vrea fiica lui Aurelian Preda să mai scape de datorii

Fiica lui Aurelian Preda își dorește să scape de toate datoriile tatălui ei și să se bucure de vârsta pe care o are, fără a mai fi nevoită să scoată lunar bani din buzunar pentru a achita ratele, astfel că a decis să vândă apartamentul părintelui ei.

Anamaria Preda a explicat că imobiliarul costă în jur de 200.000 de euro, dar vrea să scape de datorii, motiv pentru care este dispusă să-l vândă și cu prețul de 150.000 euro.

„Vreau să-l vând si sa imi achit datoriile. Sa scap de toate si sa ma axez pe mine. Daca l-as vinde, as achita rata la banca si de restul mi-as lua o casa mica ca nu am nevie de un aparatment atat de mare. Tata oricum nu a locuit prea mult acolo, nu ma leaga nimic de acea casa. (…)”, a mai spus Anamaria Preda potrivit Spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton