Fiica actriței Catherine Zeta-Jones a moștenit frumusețea mamei sale. Iată cum arată la 14 ani!

 Oana Pantazi
.

Când părinții tăi sunt doi actori celebri de la Hollywood, ai toate șansele ca genele să își facă treaba cum se cuvine și să le moștenești acestora nu doar frumusețea, ci și talentul. La doar 14 ani este evident că fiica actriței Catherine Zeta-Jones a moștenit frumusețea mamei sale, așa că promite încă de pe acum!

Fiica actriței Catherine Zeta-Jones îi seamănă foarte bine mamei sale.

Fiica actriței Catherine Zeta-Jones îi seamănă foarte bine mamei sale.

Catherine Zeta-Jones (48) și Michael Douglas (74) sunt căsătoriți de 18 ani și, în pofida diferenței de vârstă dintre ei, mariajul lor a rezistat, în pofida suișurilor și coborâșurilor, mai mult decât se așteptau, poate, și ei. Cei doi actori faimoși au doi copii – Dylan (17) și Carys (14) – și amândoi au moștenit mai mult din trăsăturile mamei lor, Carys fiind deja un fel de „mini-me', o copie fidelă a mamei sale, puștoaica făcând furori recent, când s-a afișat alături de mama ei la un fashion show Dolce & Gabbana.

Catherine Zeta-Jones (48) și Carys Zeta-Douglas (14)

Catherine Zeta-Jones (48) și Carys Zeta-Douglas (14)

Cele două, mamă și fiică, au stat în primul rând la prezentarea de modă, care a avut loc în New York, duminica trecută, iar prezența lor nu a rămas neremarcată de zecile de fotografi, care au ținut să le imortalizeze. Aflate una lângă alta, cele două păreau mai degrabă a fi surori, nu mamă și fiică, deoarece Catherine pare să fi găsit secretul tinereții veșnice – la 48 de ani, actrița arată absolut spectaculos!

Catherine Zeta-Jones și fiica sa Carys Zeta Douglas, împreună la fashion show-ul

Catherine Zeta-Jones și fiica sa Carys Zeta Douglas, împreună la fashion show-ul „Dolce &Gabbana Alta Moda 2018 collection”

Atât Catherine, cât și Carys au purtat outfituri din colecția de primăvară Dolce & Gabbana ready-to-wear – mama a ales o rochie-corset cu mânecile și partea de jos din dantelă, în timp ce fiica a optat pentru un top cu imprimeu floral și pantaloni cu talie înaltă, la care ambele au asortat sandale cu toc –, iar rezultatul a fost unul spectaculos.


De altfel, Catherine este extrem de mândră de fiica ei, pe care a ținut-o permanent de mână, în timp ce urcau scările la Metropolitan Opera House, unde a avut loc evenimentul, și, drept dovadă, a imortalizat momentul și l-a postat și pe Instagram. Recent, actrița spunea despre fiica ei: „E puternică și isteață, are o moralitate bună și o bună judecată, ceea ce, în cazul unui copil de 14 ani, nu știi dacă poți obține mereu'. Din fericire, după câte se pare, fiica actriței Catherine Zeta-Jones, nu a moștenit de la mama ei doar frumusețea și are toate șansele să-i calce pe urme.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton